IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора посети Хобитън – раят за феновете на „Властелинът на пръстените“

15 април 2024 14 50

Вижте необикновеното приключение на певицата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рита Ора посети мястото, където са заснети филмите от трилогиите „Властелинът на пръстените“ и „Хобит“. Британската звезда от албански произход показа за пореден път, че се чувства отлично в родината на съпруга си – режисьорът Тайка Уайтити, а именно Нова Зеландия.

Неотдавна двамата си закупиха дом в страната и напоследък прекарват все повече време там, за да са по-близко до неговите две деца от предишния му брак.

Последното приключение на Рита в очарователната островна държава пък беше посещението на „Хобитън“. Световноизвестната певица посети селото, където са снимани филмите от култовите фентъзи романи на Дж. Р. Р. Толкин.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

„Прекарах страхотно в Hobbiton. Отивам да огледам отново. Всичко беше толкова СЛАДКО от началото до края“, написа Ора в профила си в социалната мрежа Instagram, където публикува няколко снимки и видео от преживяването там.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

По-рано, в края на ноември, тя и съпругът ѝ Тайка пък бяха отишли на посещение в къщата на Шрек, която беше пусната за престой от туристи.

32-годишната Рита каза, че е отпразнувала Хелоуин със закъснение, като се е насладила на престоя си в блатната къща заедно със своя Шрек (преоблеченият Уайтити). Специално за случая, певицата се беше превъплътила в принцеса Фиона – любимата на Шрек.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари