IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелиса Маккарти за Меган Маркъл: Умната жена винаги е заплаха за хората

24 април 2024 10 40

Актрисата подкрепи своята колежка и близка приятелка

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Мелиса Маккарти е поредната известна личност от Холивуд, която застава зад гърба на Меган Маркъл на фона на продължаващите критики към нея.

В интервю преди премиерата на пиесата Suffs на Бродуей преди няколко дни, 53-годишната актриса определи херцогинята на Съсекс като „прекрасна“ и „невероятна“. Двете дами никога не са били заедно на екран, но се появяват във видео през 2021 година за инициативата 40x40 в чест на 40-ия рожден ден на Маркъл.

„Умна и интересна жена, която има собствен живот, по някаква причина е заплаха за някои хора. Но аз винаги го намирам за вдъхновяващо! Никога не съм била уплашена от някого, който е невероятен. Просто го приемам за вдъхновение. Всъщност негативизмът е за хората, които изпращат омраза“, казва Маккарти.

Във въпросното видео отпреди три години, актрисата носи впечатляваща флорална шапка, подобна на тези, които членовете на кралското семейство слагат за важни поводи, и бели ръкавици, докато отпива от шарена чаша за чай. В същото време Маккарти се шегува с кралския статус на Маркъл, която само преди година беше напуснала двореца заедно с принц Хари. Той също направи епизодично участие в клипа, показвайки жонгльорските си умения.

След излъчването на клипа Маккарти нарече динамиката на херцога и херцогинята на Съсекс „сладка“ по време на участието си в сутрешното шоу на Великобритания Lorraine. Актрисата каза, че цялото лице на Меган грейва, когато принц Хари влезе в стаята. Тя допълни, че именно принцът е дал идеята за участието ѝ в забавния клип, което тя определи като „сладко и искрено“.

Маккарти заяви, че много се зарадвала на идеята, защото винаги е навита за нещо лудо и смешно, особено когато се прави в чест на някой друг. Тя също така поздрави Хари за жонгльорските му изпълнения и смелостта да покаже тази своя забавна страна, въпреки факта, че представлява сериозна институция като кралското семейство на Великобритания.

Относно огромната известност на видеото, Маккарти заяви, че първоначално не очаквала такъв отзвук, но след като видяла включването на Хари е знаела, че зрителите много ще го харесат. Шегува се, че вероятно никой не помни какво се случва в останалата част от клипа, защото принцът е привлякъл цялото внимание. 

Меган Маркъл и принц Хари готвят две нови шоута, включително готварско с херцогинята

Пред труден избор: Принц Хари между Меган Маркъл и кралското семейство

Меган Маркъл отказа да заведе децата във Великобритания

Меган и Хари се оттеглиха от ролите си на кралски особи през 2020 година. Те се преместиха да живеят в Калифорния заедно със сина си Арчи. В Америка се роди и второто им дете – Лилибет. Постепенно двойката започва да създава собствени проекти под шапката на фондацията си Archewell. Те подписаха многомилионна сделка с Netflix, като в момента работят върху две предавания. Хари и Меган вече пуснаха първото си съдържание за платформата, а именно документалния филм Harry & Meghan, който се превърна в най-гледания в историята на Netflix.

От своя страна Маркъл работи и по собствен бизнес. Тя създаде лайфстайл бранда American Riviera Orchard и вече изпрати първия си продукт на известните си приятели. Сладкото от ягоди попадна в ръцете на Минди Калинг, Трейси Елис Рос, Абигейл Спенсър и много други, които веднага се похвалиха в социалните мрежи.

В допълнение на сладки изкушения като сладко, Меган ще предлага на пазара продукти за домашни любимци, като шампоани, храна и награди, козметика, домашен декор, канцеларски материали, спално бельо, тапети, мебели, кухненски уреди, оборудване за йога, градински принадлежности и плажни аксесоари.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари