IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емилия смени цвета на косата – намеква за старта на нова глава от живота си

22 април 2024 08 40

Вижте новата прическа на поп фолк звездата на фона на слуховете за раздяла с мъжа ѝ

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Поп фолк звездата Емилия вече отдавна не е блондинка, но сега не може да се каже и че е точно брюнетка. Гласовитата дива беше заменила русите си кичури, с които стана популярна, с тъмнокестеняв цвят през последните години, но сега прави нов завой – към червените тонове. Дори един неин последовател я е сравнил с червенокосата актриса Линдзи Лоън.

Певицата демонстрира нова прическа или по-скоро чисто нов цвят в косите, които са карамелено-кестеняви. Косата на Емилия е в много естествена визия, ако оставим настрана задължителните екстеншъни.

Изпълнителката е споделила кадри с новата си прическа в своя профил в Instagram, до които е написала: „Омръзна ми едно и също, харесва ми, различно е.“ 

Новата червеникава прическа на многодетната майка идва на фона на слуховете, че тя се е разделила със съпруга си – бизнесмена Жорж Башур, заради негова изневяра.

Феновете на родната звезда пък се надяват да я видят с новата прическа и в новия ѝ видеоклип към ново парче, които тя обеща да пусне скоро.

За още новини от света на здравето и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари