IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пълна промяна – Риана се похвали с нова прическа и нов цвят

18 април 2024 16 30

Изпълнителката се появи на специалното събитие Fenty x Puma

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана определено следва женското мото, което гласи, че със смяната на сезоните идва и смяна на визията. 

36-годишната бизнес дама дебютира с нова прическа и нов цвят на косата на червения килим в Лондон. На 17 април Риана се появи за специалното събитие Fenty x Puma, което отбелязваше поредната обща колекция между двете марки. Тя ще включва различни модели обувки, които се предлагат в три различни цвята, а цените им варират от 70 до 150 долара.

Риана Гети

Снимка: Getty Images

Новият цвят на Рири е няколко нюанса по-светъл от златното русо което тя носеше на музикалния фестивал „Коачела“ само няколко дни по-рано. На ежегодното събитие в Калифорния изпълнителката бе придружена от приятеля си A$AP Rocky и допълни визията си с яркочервено червило и светлорозов руж.

За да отбележи топлите земни цветове на новата си колекция с Puma, Риана носеше голямо мъхестозелено сако и тъмнокафяв гащеризон, като сложи оранжеви слънчеви очила за последен щрих. 

Оригиналната колекция, на която Fenty дава втори живот, носи името Creeper, и беше пусната през септември 2015 година. Тогава на пазара се появиха вече емблематичните за Puma високи маратонки, които остават популярни и до днес. Новата версия, според марката, е по-голяма, по-смела и по-бунтарска от всякога с огромен дизайн и висока подметка. Всеки от трите нови цвята в колекцията – изцяло сиво, зелена мъгла и топло бяло – се предлага в размери за мъже, деца, жени и бебета. 

Риана Гети

Снимка: Getty Images

Риана все по-усърдно работи върху включването на удобство в ежедневния и официалния си стил, особено след раждането на синовете си RZA през май 2022 и Райът през август 2023 година. Тя споделя и двете си деца с A$AP Rocky, с когото е от 2020 година.

„През повечето време се грижа за облеклото на децата ми и тогава си мисля какво е най-удобно да нося в такива моменти. Какво няма да им се навира в очите или пък да се търка в тялото им, като в същото време ме кара да се чувствам удобно? Майките не обичат да прекарват твърде много време пред огледалото в реалния живот“, казва Риана в интервю за списание Interview за пролетното му издание.

Изпълнителката се пошегува, че модните ѝ избори понякога я карат да се чувства зле, особено когато се сравнява с тези на своя приятел. С усмивка казва, че по-скоро прилича на негов асистент, отколкото на жената, която е родила децата му.

Причината, поради която Рири се чувства така, е, че 35-годишният рапър обича да превръща ежедневните ситуации в модно шоу. Това бе доказано и с последната му колаборация с Bottega Veneta, която включваше папарашки снимки със специалното участие на новите модели на марката.

Среща на високо ниво – Риана и A$AP Rocky на вечеря със семейство Макрон

Две деца не стигат – Риана е готова за трето

Риана се завърна на червения килим в готиното кожено палто

A$AP Rocky е лице на новата модна кампания на Bottega Veneta, а фотосесията включва ежедневни негови снимки, направени в реално време от папараци и закупени от марката. На тях рапърът е облечен в най-новите и красиви мъжки дизайни, включително елегантен костюм, оранжево палто, розова чанта и сив анцуг, състоящ се от суитшърт за 6800 долара и панталони за 6400 долара. Rocky е заснет в различни ежедневни ситуации, като пазаруване в Западен Холивуд, разходка с Риана и джогинг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A$AP ROCKY (@asaprocky)

В интервюто си за Interview Риана споделя, че фотосесията е напълно подходяща за приятеля й, защото той наистина обича да носи дизайнерски дрехи, дори в ежедневието си.

„Качваме се на самолет. Би трябвало да сме по анцузи. Той иска да бъде в тоалет, изцяло от Bottega. И аз не мога да повярвам, че ми причинява това“, казва Рири през смях.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Попитана дали наистина се съревновава с Rocky по отношение на стила, изпълнителката категорично отрече. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари