IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Умилителен кадър – 1-годишната внучка на Брус Уилис в прегръдките му

22 април 2024 14 50

Момиченцето, кръстено на известния си дядо, празнува първия си рожден ден

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Румър Уилис отбеляза важен повод в живота на невръстната си дъщеричка с умилителен кадър с участието на баща си Брус Уилис. 

Актрисата и дъщеря на Брус от брака му с Деми Мур сподели серия от снимки в социалните мрежи по повод първия рожден ден на първородната си дъщеря Лоуета. Момиченцето направи първата си обиколка около слънцето на 18 април, а кадри от празненството бяха показани няколко дни по-късно. В колекцията беше включена и снимка, на която 69-годишният Брус Уилис прегръща малката Лу, чието име е вдъхновено именно от него.

Публикацията на Румър започва с малката рожденичка, която се усмихва до уши, застанала до връзка с цветни балони. Тя носи сладка бяла рокличка, върху която са закачени няколко цветя, а в косата ѝ има розова панделка. В основата на връзката също са поставени няколко балона за радост на Лу.

Следващите кадри включваха снимки от преди, по време и веднага след раждането на бебето, както и няколко интимни момента между Румър, приятеля ѝ Дерек Томас и новородената им дъщеря. Актрисата също така вкара и семейни снимки, показвайки част от безценните моменти, които Лу е създала с лелите си Скаут и Талула Уилис, както и с баба си, 61-годишната Деми Мур. Вижда се, че женското царство в дома Уилис се разбира повече от чудесно, а най-малкият член в семейството носи единствено и само радост.

Накрая Румър завърши публикацията с умилителен близък кадър на Лоуета, сгушена в дядо си Брус.

В описанието гордата майка изпрати мило послание към едногодишната си дъщеря, пишейки че не може да повярва колко бързо е минало времето.

„Последната година с теб беше най-добрата в живота ми. Лу, никога не съм познавала любов като теб. Ти си най-сладкото, най-красивото, най-умното, най-забавното, най-прекрасното момиче, което познавам. Не мога да повярвам, че ме избра да бъда твоя майка. Всеки ден ти растеш и научаваш нещо, превръщайки се в моя най-голям учител и най-дълбока любов“, пише Румър.

Тя допълни „Ти си подарък за всеки, с когото се срещнеш, и твоята усмивка е почти ослепителна, толкова е магическа. Смехът ти е любимият ми звук в целия свят. Малките ти целувки с най-добрият начин за събуждане. Обичам те до мозъка на костите си, моя малка дъще. Нямам търпение да видя какво ще донесе следващата ти година“.

Актрисата също така благодари на семейството си, включително Брус и Деми за това, че са най-добрите баба и дядо. Тя отдели време да отдаде заслуженото на партньора си, който ѝ е дал „най-големия подарък в живота ми“.

Румър Уилис кръстила дъщеря си в чест на Брус Уилис

Брус Уилис и Деми Мур се събраха в чест на дъщеря си

Неземно щастие – Брус Уилис прегърна първородната си внучка

Това е поредният път, в който Румър радва феновете си със снимка на Брус и внучката му. По повод рождения му ден през март, тя сподели кадър, на който актьорът се усмихва на Лу, докато тя го гледа от дивана.

Актрисата избира името Лоуета в чест на известния си баща. Тя разкри, че то е събирателно от имената на трите любими изпълнители на актьора – Лу (Луис Армстронг), Ета (Ета Джеймс) и Айсли (Айсли Брадърс).

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари