IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо Блум: Подложих тялото си на истински мъчения заради феновете

22 април 2024 12 30

Актьорът говори за жертвите, които е направил в новото си приключенско предаване

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Орландо Блум разкрива за интензивните и резултатни тренировки, които е направил в името на новото си предаване. 

47-годишният актьор говори пред списание People за достигането на личния си лимит по време на снимките на приключенското шоу Orlando Bloom: To the Edge, което в момента може да бъде гледано по Peacock.

Докато овладява три изключително опасни спорта в цялата поредица – включително летене с крилат костюм, свободно гмуркане и скално катерене – Блум си спомня особено вълнуващ момент от третия епизод, когато най-накрая достига до върха на извисяващото се скално образувание в Моав, Юта, наречено Древно изкуство.

„Все още ме изпълва с вълнение. Чувствах се като гръмоотвод с мълния, минаваща право през мен – толкова бях свързан със земята“, казва актьорът.

Във въпросния епизод, Блум търси помощ и насоки от експерта по скално катерене Морийн Бек в опит да достигне до целта си да стъпи на върха, който е с размерите на кутия за пица. По време на поредицата, бащата на две деца – 3-годишната Дейзи от годеницата му Кейти Пери и 13-годишния Флин от бившата му съпруга Миранда Кер – разказва за това, че е трябвало да преодолее страха си, след като е преживял почти фатално падане на 20 години, след което му е било казано, че никога повече няма да проходи.

„Този страх и ужас да стоиш на място с размерите на кутия за пица, намиращо се над 120-метрова бездна, подлагайки тялото си на истински мъчения, за да стигна дотам. Цялата тази комбинация беше много реална“, казва Блум.

След като стига върха, зрителите ще видят как актьорът крещи от радост и използва викове от будизма, за да отпразнува постижението си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Jaber (@camilajaber)

Относно духовната си практика, Орландо казва, че така е успял да остане фокусиран и отдаден на процеса. „Този момент беше изпълнен със сълзи, уплах и благодарност, които ще помня винаги“, допълва той.

По време на триепизодната сага Блум работи с няколко експерти като Бек, които го напътстват във физическите, психическите и емоционалните трудности, които са свързани с опасните активности. Той си спомня за важните уроци, които е научил по време на тренировките с професионалисти, превърнали екстремните спортове в свой начин на живот.

„Образованието, което ми беше дадено от тези експерти – като Люк Айкинс в скачането с парашут, Камила Джабер и Уил Трубридж в гмуркането и Мо Бек, който е забележителен катерач – определено ме накара да се съсредоточа“, казва Блум. Отбелязва, че поставянето в тези екстремни ситуации го е научило на ценния урок да бъде по-способен, да се довери на процеса и да присъства в момента.

Благодарение на тези уроци, той осъзнава колко е благодарен, че е срещнал годеницата си Кейти Пери след развода си с Миранда Кер. В приключенското предаване зрителите ще видят и няколко лични момента между влюбената двойка, която по-често предпочита да запази живота си далеч от светлината на прожекторите.

По време на интервю за подкаста What Now? with Trevor Noah Блум казва, че с Пери са насочили живота си към намирането на цел, мир и нормалност, въпреки известния си статут. „Мисля, че едно от нещата, които ме накараха да се влюбя в Кейти, беше... тя мрази, когато го казвам, така че трябва да си меря думите, но нейната музика е навсякъде, нали? Но аз се влюбих в Катрин, чиито родители не са я отгледали в злато, а са си купували храна с купони“, казва Блум.

Двойката се запознава през 2016 година по време на парти след наградите „Златен глобус“. Сгодяват се на Свети Валентин три години по-късно и вече имат 3-годишна дъщеря Дейзи Доув. Блум е категоричен че ако може да се върне назад, отново би се влюбил в Кейти и не би заменил този момент за нищо на света.

Освен Дейзи, Орландо е баща и на 13-годишния Флин, когото споделя с бившата си съпруга Миранда Кер. Попитан дали децата му споделят същата страст към приключенията като него, актьорът заяви, че не е сигурен дали някога ще ги видим да правят екстремните неща, които той върши в предаването си.

„Синът ми дойде с мен, когато трябваше да скачам с костюма с крила и ми каза, че съм луд. Не мисля, че има същата страст, което аз уважавам, защото това означава, че ще прави премерени рискове. И това е нещо, което малко деца притежават“, казва Блум за сина си.

Но когато става въпрос за Дейзи, актьорът все още не е сигурен дали няма да я запали по приключенията. „Тя все още е малка, но виждам интерес. Веднага, когато се научи да ходи, започна да се катери“, хвали се гордият татко.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари