IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карис, дъщерята на Катрин Зита-Джоунс, се вмъкна в 25-годишна рокля на майка си

23 април 2024 16 30

Звездната наследница облече роклята за 21-ия си рожден ден

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дъщерята на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас, Карис Зита Дъглас, изглеждаше точно като майка си, когато бръкна в модните архиви на актрисата за своя 21-ви рожден ден.

Карис сподели серия от снимки в чест на своя празник, носейки бляскава розова рокля Ungaro с дантелени акценти и рози в горната част. Тя добави минимални бижута и обувки на токчета с каишки, за да допълни изисканата рокля, като беше оформила косата си на разпуснати къдрави кичури.

Зита-Джоунс, която споделя Карис и брат ѝ Дилън със съпруга си Майкъл Дъглас, първоначално носеше тази розова рокля, докато минаваше по червения килим на филмовите награди на MTV през 1999 г., когато беше номинирана и по-късно спечели наградата за най-добро дебютно изпълнение за ролята ѝ в „Маската на Зоро“.

54-годишната носителка на „Оскар“ изглеждаше поразително сходна с дъщеря си със същата прическа и сребърни обувки на токчета с каишки. Карис се усмихна, докато позира за снимки в роклята и дори включи една на момче, което я целува по бузата, докато тя държеше цвете.

Катрин и

Катрин и Рики Мартин на филмовите награди на MTV през 1999 г.; Снимка: Getty Images

И майката, и дъщерята са зашеметяващи в розовата тънка рокля с дантелени декорации. „Най-перфектният 21-ви рожден ден, който мога да поискам!“, написа Карис в своя Instagram профил, споделяйки и снимки от тържеството.

Актрисата от „Чикаго“ даде своя печат на одобрение за визията, като коментира под публикацията на дъщеря си: „Ти го заслужаваш, скъпа“. Катрин също сподели отделна публикация в Instagram, която включва няколко снимки от времето, когато дъщеря ѝ е била по-малка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CZD (@carys.douglas)

„Честит рожден ден на моята красива дъщеря Карис Дъглас. Ти си радостта на живота ми. 21 години да те гледам как процъфтяваш до най-невероятната жена, която си днес, е дар, даден от Бог, който никога не приемам за даденост и ценя всеки ден от живота си. Благодаря ти, че си себе си. Обичам те с цялото си сърце. Мама“, написа тя.

Карис е в света на модата от тийнейджърска възраст, когато направи своя дебют на корицата на списание, позирайки заедно с майка си за Town & Country през 2018 г.

„Модата беше толкова важна в живота ми, защото майка ми е като модна икона за мен“, каза тя пред изданието тогава. „Винаги преглеждам гардероба ѝ.“

Оттогава дуото майка-дъщеря са красили и корицата на Vanity Fair, участваха заедно в кампания на Fendi и присъстваха на няколко ревюта на Седмицата на модата в Ню Йорк.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари