IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари може и да отмени пътуването си до Обединеното кралство

26 април 2024 10 40

Причината била от съображение за сигурност

Снимка: БГНЕС

Принц Хари все още възнамерява да присъства на 10-ата годишнина на Invictus Games в Обединеното кралство на 8 май. В същото време обаче той обмисля варианти за пускане в ефир чрез видеовръзка или използване на предварително записано съобщение.

Херцогът на Съсекс е загрижен за собствената си безопасност, след като съдът му отказа правото да получи държавна защита в Обединеното кралство.

Принц Хари, който е основателят на Invictus Games – спортно състезание за военни ветерани, започна да се колебае дали да лети за Лондон.

„Преди да реши да присъства на юбилейното събитие на Invictus Games, неговият екип по сигурността трябва да е уверен, че катедралата „Сейнт Пол“ е адекватно защитена от столичната полиция и че собствените му нужди за сигурност са удовлетворени, докато той е в Лондон“, каза източникът.

Не е сигурно дали за подобно решение не му е повлияла и неговата съпруга Меган Маркъл, която го отдели от кралските му роднини и не възнамерява да пуска и децата Арчи и Лилибет при тях, въпреки че в момента крал Чарлз III и Кейт Мидълтън имат здравословни проблеми.

В същото време в Бъкингамският дворец се получи интересно съвпадение с дейност, която развива и Меган Маркъл. В блога на Buckingham Palace Shop се появи видео, рекламиращо сладко от кралски ягоди. Това се случва само дни след като Маркъл обяви, че пуска собствена линия конфитюри и изпрати първите мостри на приятелите си.

Видеото, придружено от звуците на музиката на Моцарт, показва как женска ръка разстила деликатес върху хлебче, кюфте, кроасан и тост. „Нашето сладко от ягоди се прави само от най-добрите горски плодове и се сервира вкусно по различни начини“, гласи надписът.

Някои кралски фенове нямаше как да не забележат подозрителното съвпадение. „Само аз ли разбирам намека?“, „Умирам, докато гледам тази реклама! Това е много смешно“, „Бъкингамският дворец над Монтесито всеки ден“, пишат абонатите.

През март 2024 г. Маркъл обяви новата си лайфстайл марка American Riviera Orchard в социалните мрежи. Източник каза на Page Six, че херцогинята на Съсекс е работила по проекта „повече от година и е събрала всичко, което е близо до сърцето ѝ, всичко, към което е страстна“.

American Riviera Orchard ще продава широка гама от домакински продукти, включително ядливи лакомства като желета, конфитюри и такива за мазане. Готварските книги също са включени в продуктовата листа.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари