IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Христо Стоичков ще става дядо на внук – как ли ще го кръстят

24 април 2024 17 50

След две щерки и внучка, Ицо ще дундурка мъжка рожба

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Най-голямата българска легенда на футбола – Христо Стоичков отново ще става дядо, стана ясно от видео, което той самият публикува в профила си в Instagram.

Този път Камата ще се сдобие с внук, като се очаква бебето да се роди през октомври. В очакване на първо дете е по-малката щерка на Ицо -  Христина.

Христина и нейният любим направиха парти, с което специално разкриха пола на бебето си чрез балони и конфети в синьо – традиция, която е особено модерна в САЩ напоследък. Припомняме, че Христина и мъжът ѝ живеят в Маями в близост до Стоичков и съпругата му Мариана, за разлика от по-голямата им дъщеря Мика, която се завърна да живее в България заедно с единствената им досега внучка – Миа.

От видеото се вижда, че цялата фамилия е безумно щастлива от появата на мъжка рожба през есента. Самата Христина се хвърля да прегръща баща си и майка си, скачайки в неописуема радост. Стоичков пък е написал до видеото си на английски и на испански: „През октомври чакаме момче. Аз съм най-щастливият човек на света!“ Ицо е добавил емотикона – футболна топка явно таейки надеждата, че след две дъщери и една внучка, най-накрая ще има на кого да предаде своите умения в спорта.  

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари