IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лила Мос е олицетворение на пролетта във флорална фотосесия за Vogue

24 март 2024 15 00

Дъщерята на Кейт Мос се снима в тематични за сезона тоалети на фона на английската провинция

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лила Мос е олицетворение на изтънчеността, елегантността и пролетта в новата фотосесия за британския Vogue, на чиято корица застава. 

21-годишната дъщеря на Кейт Мос доказа, че е наследила впечатляващия талант и красив външен вид на известната си майка, представяйки редица вечни тоалети на фона на английската провинция. Към нея се присъедини колегата и неин близък приятел Луис Бейнс, с когото позират в изваяната територия на селска къща в Едемик. 

На една от снимките Лила показва дългите си крака в бяла рокля под шикозно наметало на Burberry. Освен това тя облича драпиран зелен тюл и интересна пола с волани, като същевременно е наметнала кафяво кадифено сако върху раменете си. Моделката носи русата си коса в къдрава прическа – стил, популярен през 90-те години, когато майка ѝ беше на върха в модния бизнес. Кейт показа своята версия на дивата къдрава коса преди пет години, когато се появи в априлския брой на британския Vogue.

Цветната фотосесия на Лила идва, след като тя разкри единственото изненадващо нещо, което тя и майка ѝ правят задължително всеки път, когато посещават Париж. Моделката позволи на британския Vogue да документира деня ѝ, докато обикаляше френската столица по време на Седмицата на модата по-рано този месец. По време на видеото Лила предостави поглед към своя здравословен ден, докато пие матча лате, пазарува в книжарница и се скита из парижките улици, преди да се завърне в луксозния си хотел, за да се подготви за дефилето на YSL.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BFA (@bfa)

По време на клипа 21-годишната красавица разкри, че с майка ѝ имат правило, което никога не нарушават, когато са в Париж. Те са си обещали винаги да посещават магазин на козметичната марка French Pharmacy. „Всички знаят, че не може да дойдете във Франция или Париж, без да отидете в този магазин и това е правилото на мен и майка ми. Тя обича козметичните им продукти, аз също“, казва Лила. Допълва, че винаги, когато пристигне във френската столица с Кейт, двете отиват в Pharmacie Vendôme и ще го правят още дълги години. 

Лила отдавна е сравнявана с известната си майка заради подобния им поразителен външен вид и висока стройна фигура. И тя определено разбира, че си има ползи от това да приличаш на един от най-големите супермодели в света, тъй като почти утрои приходите си за една година. 

Лила Мос отиде на Met Gala с инсулинова помпа

Лила Мос пренебрегна нормите в модата

Сметките за собствената компания на Лила, Grace Grove, публикувани преди няколко дни, разкриват, че нейната заплата е скочила от 162 929 долара през 2022 до 452 364 долара през 2023 година. Това е поредното доказателство за успешните 12 месеца на моделката, след като тя застана на чело на кампании за Pepe Jeans. Също така участва в кампания за френската марка Maje миналата година и в момента взима участие в няколко ексклузивни ревюта за Седмицата на модата в Париж или пък краси първия ред заедно с майка си. 

След като подписва с агенцията на майка си, когато е само на 15 години, Лила става лице на Marc Jacobs Beauty през 2018 година. Тя направи дебюта си на модния подиум за италианската къща Miu Miu през 2020 година, стана посланик на YSL и влезе в заглавията, когато мина по розовия килим за световното турне на Victoria's Secret миналата година. 

Въпреки успехите си, Лила не беше подмината от критиките и обвиненията, че бързата ѝ слава се дължи на факта, че е известна наследница. Последните подобни твърдения бяха след участието ѝ в специалния брой на британския Vogue, който отбеляза напускането на главния редактор Едуард Енинфул. Лила беше част от изданието Legendary, където позира заедно със звезди като Виктория Бекъм, Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста, Салма Хайек и, разбира се, Кейт Мос. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lila Grace (@lilamoss)

През 2021 година, когато Лила беше на 19 години, тя стана директор на Grace Grove – името на компанията е намек към The Grove, семейният ѝ дом в северен Лондон, който майка ѝ продаде през 2021 година. Компанията първоначално има същия адрес като агенцията на Кейт Мос в Холборн, но изглежда, че дъщеря ѝ е станала независима и е преместила дейността си в Сохо. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook        

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари