IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Глория Петкова ще се види като булка в планината

9 февруари 2018 07 10

Манекенката се предаде пред романтика Димитър

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Манекенката Глория Петкова, която се пробва и в киното и попадна в каста на филма „Безкрайната градина“, ще претърпи промяна и в житейския си статус. Тя се готви за сватба в планината, след като изрече заветното „да“ на дългогодишния си приятел Димитър, с когото живя до неотдавна в Ница.

Глория получи годежен пръстен през октомври, като романтиката и тогава била водеща. Преди съдбоносния въпрос Димитър я изненадал със самолетна разходка над Седемте рилски езера, а след това и с романтична вечеря в хотел. Стаята била обсипана с рози, а той спазил традицията да падне на едно коляно.

Бъдещите младоженци избраха да се венчаят в България, за да може на церемонията да присъства бабата на Глория, която е много възрастна.

Петкова е успешен роден модел, като към визитката ѝ спокойно може да се добави още диджей, дизайнер и художник.

За масовата аудитория тя нашумя с участието си във VIP Brother през 2016 г., когато влезе в сблъсък с фолкпевицата Емануела. Двете дори искаха да пренесат обидите и в съда, но в крайна сметка се размина без дела.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари