IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пастелни нокти – красиви идеи за пролетта

24 април 2024 14 30

Тези меки и красиви дизайни са перфектни за топлото време

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Поглеждането надолу към свеж и лъскав маникюр е толкова удовлетворяващо, че понякога забравяме да работим. Нещата стават още по-трудни, когато ноктите ви са в тенденцията на сезона.

Пролетта очевидно се свързва с изобилие от мечтателни, пастелни нюанси, сладки щампи и флорални мотиви – с други думи, палитра, която е в съответствие с всички онези растения и цветя, които се люлеят от бриза, и сладки лакомства като сладолед, чай матча и френски макарони. От ментовозелено до кремаво оранжево и розово като дъвка, по-долу ви споделяме пастелни идеи за маникюр, които са идеалният начин да преминете през пролетта.

Пастелни нокти – красиви идеи за пролетта

Разнообразие от цветове

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

Ако не можете да изберете само един пастелен нюанс, който да поставите върху ноктите си, нанесете цялата дъга и вижте какъв забавен ефект ще се получи. Този красив маникюр с пастелни цветове е интересна вариация за пролетта и е чудесен избор за всеки, който иска да изпробва всичко, но сезонът просто е твърде къс.

Ретро цветя

Ще се пренесете в 70-те години с този флорален маникюр с красиви пастелни детайли. Той се отличава с големи пастелни цветя в различни цветове, заедно с някои градиентни действия и текстурирани декорации.

Ментовозелено

Ментата е един от най-недооценените пастелни цветове, така че ако сте на лов за неочакван маникюр за пролетта, това е вашият избор. Въпреки че е смел, той също така е по-неутрален и не се набива толкова на очи заради едноцветния дизайн.

Пастелна пустиня

Пустинята може да не е първото нещо, за което се сещате, когато става дума за пролет и пастелни цветове, но е едно от най-добрите вдъхновения за маникюр с всичките си пясъчни нюанси и приглушени тонове. Този ефектен пустинен пастелен дизайн несъмнено ще ви впечатли и ще ви спечели комплименти, където и да отидете.

Синьо-бяла красота

За по-минималистична вариация на флоралния маникюр, вдъхновете се от този красив и лесен дизайн. Акцентният нокът включва трио подредени сини и бели цветя, докато другите имат френски връх с цвете под него.

Малки пастелни сърца

Колко красиви са тези мънички пастелни сърца на бежов фон? Дизайнът е създаден чрез нанасяне на малки петна от пастелни цветове, след което върху всяко се рисува черно сърце. Можете да рисувате върху всеки един пръст или пък да изберете два, върху които да акцентирате. Изборът на лавандулов цвят за останалите нокти е перфектен, тъй като не е натрапчив и е подходящ за пролетта.

Идеи за нов маникюр – 6 цвята, които ще искате отново и отново

Идеи за нов маникюр – 5 дизайна в прасковен цвят

Микрофренският маникюр е перфектната пролетна тенденция за нокти

Прасковена любов

Друг недостатъчно използван пастелен нюанс е прасковата, но както можете да видите, той има огромно качество да се превърне във водеща тенденция за пролетта. За да запазите маникюра още по-хипнотизиращ, изберете смесен подход, показан по-горе, с плътни нокти, френски връхчета и акцентен нокът със сърца и точки.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари