IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода за бременни – Ванеса Хъджинс посрещна пролетта с прекрасна рокля

18 март 2024 14 30

Актрисата очаква първото си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ванеса Хъджинс грее с онзи бременен блясък и вече не иска да крие щастието си!

35-годишната актриса, която дълго време пазеше в тайна бременността си, сега вече с гордост показва наедрялото си коремче както на червения килим, така и на различни светски събития. Тя бе част от обяд в Лос Анджелис, организиран от марката Caliwater, където показа, че е напълно готова за пролетта и по-светлите дрехи. 

Хъджинс присъства на събитието с многоцветна флорална рокля, която чудесно описваше наедрялото ѝ коремче. Тоалетът бе с миди дължина и дълги ръкави, а актрисата го бе съчетала с жълта дамска чанта, капковидни обеци, слънчеви очила и прическа на опашка. Към нея се присъединиха Ники Рийд, Брук Бърк, Розалин Санчес и съоснователят на Caliwater Оливър Тревена. По време на събитието Хъджинс позира както със своите колеги, така и с аниматор, облечен като заек. Тя също така беше снимана да гушка истински заек и да раздава мостри от Caliwater на гостите. 

Ники Рийд и Брук Бърк могат да дадат ценни уроци на Хъджинс относно майчинството. Ники има две деца от съпруга си Иън Сомърхолдър, докато Бърк си поделя грижите за двете си деца с бившия си съпруг Дейвид Чарвет. 

Ванеса Хъджинс разкри, че чака първото си дете, когато дебютира наедрялото си коремче по време на наградите „Оскар“ на 10 март. Тя бе една от водещите на червения килим, разпитвайки номинираните за техния моден избор, настроението и какво очакват от голямата вечер в Холивуд. Пристигайки първа, Ванеса определено накара всички да говорят за нея през цялата вечер, благодарение на щастливата новина за бременността. 

Актрисата от „Училищен мюзикъл“ пристигна в Лос Анджелис с черна рокля, която описваше наедрялото ѝ коремче. Докато позираше за снимки и взимаше интервюта от колегите си, Хъджинс не спираше да прегръща бъдещото си дете и да приема поздравления. 

„Беше много специално“, каза актрисата във видео, публикувано на 14 март. „Това е много вълнуващ момент в моя живот и винаги съм искала да бъда на Оскарите и да водя червения килим. Така че това беше допълнителен бонус за мен“, допълни Ванеса, имайки предвид обявяването на бременността си. 

Нова булка: Ванеса Хъджинс се омъжи в Мексико в приказна рокля

Ванеса Хъджинс потвърди годежа и показа пръстена си

Ванеса и Коул Тъкър, който е професионален бейзболист, се ожениха в джунглата в Тулум, Мексико, през декември 2023 година. В интервю за Vogue актрисата сподели, че церемонията е била в тесен кръг, но все пак е била много специална за всички. 

„Да напишем сами обетите си беше много важно за мен. Бих посъветвала всеки да го направи и да ги прочете пред всички. Това е най-хубавото нещо в една връзка. Да бъдеш толкова открит и уязвим пред всички хора, които обичаш. Да затвърдиш любовта си към другия. Просто е много красиво. Обожавам този момент“, каза Хъджинс. 

До този момент Ванеса не споделя подробности около детето си, като крие в тайна пола и термина. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари