IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Медицинските документи на Кейт Мидълтън са били откраднати

20 март 2024 17 40

В момента се разследва нарушение от страна на персонала

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Поредна мистериозна случка, засягаща кралското семейство на Великобритания. След като феновете се усъмниха в здравето на Кейт Мидълтън и въобще в нейното съществуване, сега стана ясно, че документите ѝ от клиниката London, където тя беше лекувана след коремната си операция през януари, са били откраднати. 

Според местния вестник Mirror, поне един от служителите на лондонската клиника се е опитал нелегално да получи достъп до медицинските записки на принцесата на Уелс. Започнало е разследване по случая, като се смята, че част от документите относно операцията, възстановяването и цялостното лечение на Кейт, е била открадната. Засега не е ясно точно колко служители са замесени и дали пробивът в сигурността включва и други медицински рапорти. 

Този случай идва на фона на спекулациите, засягащи състоянието на Мидълтън, която наскоро бе видяна за първи път след операцията да се разхожда из фермерски пазар в Уиндзор. Това обаче не впечатли феновете на конспиративните теории, като част от тях сметнаха, че на клипа всъщност не е принцесата на Уелс, а нейна двойничка. Стигна се дотам, че някои потребители на социалните мрежи твърдят, че Кейт вече не е между живите, а кралското семейство крие новината. 

Когато говорители на британските монарси бяха попитани относно пробива в сигурността, те отговориха, че случаят засяга само клиниката London и те няма какво да го коментират. 

Според източник на вестник Mirror, шефове от високите нива на болницата са уведомили Бъкингамския дворец за случилото се и са ги убедили, че е започнало разследване, което ще стигне до дъното на всичко. 

„Това е огромен пробив в сигурността и много лошо за болницата, имайки предвид репутацията ѝ относно лечението на членове на кралското семейство. Целият персонал е шокиран и притеснен заради обвиненията и е наранен, че техен колега може потенциално да е отговорен за такова нарушение на доверието и етиката“, споделя източникът. 

От клиниката не уточняват дали документите, които са били взети, са само на Кейт, но казват пред Mirror, че всички техни пациенти, независимо от статута им, заслужават пълна защита на личното пространство и конфиденциалност на техните медицински картони. 

Всичко това се случва на фона на излязлото видео от TMZ, на което принцесата на Уелс се разхожда с принц Уилям на фермерски пазар в Уиндзор. Мястото се намира на около 2 километра от дома им Adelaide Cottage. 

Кейт Мидълтън с първа поява след признанието за манипулиране на семейната снимка

Манипулирана или не – снимката на Кейт Мидълтън с децата предизвика спорове

„Кейт пазаруваше с Уилям и изглеждаше много щастлива и здрава“, казва свидетел пред вестник Sun. Кралските особи са били без трите си деца – Джордж, Луи и Шарлот, но преди пазаруването са ги гледали в различни спортни активности, след което се насочили към пазара.

След като стана ясно, че Кейт е претърпяла коремна операция, от замъка Кенсингтън помолиха общността да запази дистанция и да осигури на децата възможно най-спокойното и нормално детство. Очаква се Мидълтън да се завърне към кралските си задължения след Великден, като се смята, че тогава тя ще сподели и повече детайли около здравословното си състояние. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари