IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира е категорична: Добре се живее без мъж, той само ме забавяше

22 март 2024 16 30

Изпълнителката споделя и как децата ѝ преминават през раздялата с Жерар Пике

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шакира е по-щастлива от всякога и с пълна сила се наслаждава на моминския живот. 

В ново интервю пред Зейн Лоу за Apple Music 1 изпълнителката говори открито за живота си като самотна майка и как напускането на Барселона за сметка на Маями ѝ е помогнало да подобри изкуството си. 

Докато се опитва да бъде подкрепяща приятелка на бившия си Жерар Пике, с когото имаше връзка 11 години преди раздялата през 2022-а, и да отглежда двамата им синове Милан и Саша, Шакира е изпитвала трудности да намери точния баланс в живота си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

„Беше нещо като връзка, базирана на любов-омраза, защото всеки път, когато влизах в студиото да свърша работата си, се провалях. Имах чувството, че оставям семейството си на заден план. Имаше моменти, в които наистина не се наслаждавах на процеса. Чувствах вина. Чувствах се разпокъсана“, казва колумбийката. 

Сега, когато децата ѝ вече са пораснали и живеят с нея в Маями, нещата са много по-различни, въпреки че сега може да изглежда по-трудно, защото Шакира се грижи сама за Саша и Милан, които разчитат на нея за всичко. Казва, че като самотна майка, няма съпруг, който да ѝ помага в домашните задължения, възпитанието на момчетата или пък с училищните им занимания. Макар да звучи трудно, Шакира е категорична, че музикалната ѝ кариера се е подобрила след раздялата с Пике. 

„От една страна е добре да нямаш съпруг, защото това... не знам защо, но ме дърпаше назад. Сега искам да работя. Искам да пиша песни. Искам да правя музика. Това е крещяща нужда, която не съм изпитвала преди“, казва певицата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Макар да се радва на творческия си процес, Шакира не забравя за децата си. На фона на натоварения си график в Маями, тя се опитва да отдели нужното време на Саша и Милан, които се преместиха с нея в Америка и оставиха баща си в Европа. През последните месеци Шакира споделя, че работата ѝ е доста поглъщаща, тъй като снима видеа, фотосесии и се подготвя за следващ клип, докато обмисля как най-добре да промотира предстоящия си албум. Казва, че си ляга всеки ден в 9 сутринта. 

„Вчера се прибрах у дома в 7 сутринта. Децата ми вече бяха станали и ме чакаха, така че закусих с тях, прекарахме малко време заедно. Понякога не си лягам, докато не стане време те да си легнат. Независимо колко съм уморена. Правя го, защото искам да прекарам време с децата си, да ги сложа да спят и след това да припадна в моето легло“, разказва Шакира. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Въпреки че периодът е доста натоварен, колумбийката казва, че намира красота в балансирането на ежедневието си. Опитва се да бъде позитивно настроена към всичко случващо се, защото е обещала на Саша и Милан да бъде щастлива и не иска да се отмята от думата си. „Обещах им, че ще имат майка, която се смее колкото може по-силно, защото те го заслужават“, казва тя. 

Шакира се призна за виновна за укриване на данъци – връща милионите на Испания

Шакира и синовете ѝ отново трогнаха испанците

Секси напук: Шакира блести в червена рокля на фона на ново разследване срещу нея

Шакира ще пусне дванадесетия си студиен албум, Las Mujeres Ya No Lloran („Жените не плачат вече“) днес. Това е първият ѝ албум от седем години насам. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Според официалното съобщение до медиите, албумът е доказателство за силата и устойчивостта на Шакира и как силата на музиката може да преобрази дори най-ужасяващите моменти в ценни преживявания. 

„Създаването на това произведение беше алхимичен процес. Докато пишех всяка песен, аз се възстановявах. Докато ги пеех, сълзите ми се трансформираха в диаманти, а уязвимостта в сила“, каза изпълнителката в изявление. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Новият албум включва 16 песни и ще съдържа както нечувани досега осем парчета и ремикси, така и седем произведения, които вече са на пазара. В Las Mujeres Ya No Lloran се помещават хитовете Music Sessions Vol. 53 с Bizarrap, TQG с Карол Джи, Te Felicito с Ру Алехандро и Copa Vacía с Мануел Туризо. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари