IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек е олицетворение на сексапила по бански

25 март 2024 16 30

Актрисата сподели снимка от плажа, направена от 16-годишната ѝ дъщеря

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Първите слънчеви дни се появиха на хоризонта, а с тях дойде и първата за годината снимка на Салма Хайек по бански.

Известна като „кралицата на банските“, 57-годишната актриса вече години наред доказва, че това е едно от любимите ѝ облекла, когато стане по-топло. Тя многократно е публикувала кадри от плажа, личната си яхта или край домашния басейн, за да се превърне в олицетворение на самоувереността и сексапила, давайки урок на всички дами, че няма от какво да се притесняват или срамуват, когато преминат дадена възраст.

В първите дни на пролетта Хайек сподели кадър от скорошното си посещение на плажа, а снимката е направена от 16-годишната ѝ дъщеря Валентина. 

„Винаги помага да имаш фотограф в семейството“, написа актрисата и отдаде заслуженото на момиченцето си, включвайки го в описанието след емотиконка на фотоапарат. 

На снимката се вижда как Хайек стои гордо изправена на плажа, докато краката ѝ са в плитки води. Тя носи черен бански от две части и слънчеви очила, докато косата ѝ е хваната на две плитки. На едната ѝ ръка блести диамантена сребърна гривна, а слънцето осветява хоризонта, създавайки още по-романтична атмосфера. 

Хайек често включва дъщеря си в своите публикации в социалните мрежи. Миналата година тя отбеляза 15-ия рожден ден на Валентина, споделяйки снимки от детството ѝ, включително като спящо бебе и като малко момиченце, което похапва сладкиши, докато лицето му е нарисувано в цветовете на дъгата, а наблизо има торта. 

„Честит 15-и рожден ден на любимата ми. Валентина, ти си моето всичко. Благодаря, че освети животите ни със своята сила и невероятен дух. Привилегия е да бъда твоя майка. Обичам те с цялото си сърце“, написа актрисата. 

Блейк Лайвли, която работи с Хайек през 2012 година по филма Savages, коментира публикацията и призна, че именно тя е направила втората снимка. 

Миналата година Валентина придружи майка си на наградите „Оскар“ и взе назаем неин тоалет от 1995 година. Тийнейджърката носеше червена рокля от Isaac Mizrahi, която Хайек носи на бала Fire and Ice 10 години, преди да роди дъщеря си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

През май 2022 година майка и дъщеря позираха заедно за корицата на мексиканския Vogue. Фотографът Нико Бустс запечата дуото на различни локации с различни тоалети, създавайки красива семейна черно-бяла фотосесия. На една от снимките Хайек е поставила главата си във врата на дъщеря си, докато двете носят раирани тениски, допълнени от яке. На следваща двете лежат на различните страни на диван, поставили главите си на лактите. 

Салма Хайек с двоен празник – годишнина и Свети Валентин

Салма Хайек показа как мята палачинки по сатенена пижама

Синди Крауфорд, Салма Хайек, Виктория Бекъм на последната корица на Едуард Енинфул за Vogue

Говорейки пред списанието по това време, Валентина заяви, че иска да следва стъпките на майка си в Холивуд.

„Искам различни неща, но бих се радвала да бъда актриса и след това режисьор, защото това е смисленият път в главата ми. Също така смятам, че е много по-трудно да бъдеш режисьор, ако нямаш опит от другата страна на камерата, който може да ти помогне с режисурата“, каза тийнейджърката.

От своя страна, Хайек нарече фотосесията ранен подарък за Деня на майката. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари