IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брук Шийлдс отпразнува важен ден в живота на дъщеря си

19 април 2024 10 40

Актрисата има две момичета от съпруга си Крис Хенчи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дъщерята на Брук Шийлдс има важен повод за празнуване, който бе почетен и от известната ѝ майка. 

На 18 април 58-годишната актриса сподели серия от снимки в социалните мрежи в чест на 18-ия рожден ден на дъщеря си Гриър. Гордата майка първо показа снимка от миналото, на която целува по бузата момиченцето си, което тогава е още мъниче. Тя също така включи няколко по-скорошни кадъра на Гриър, преплетени с нейни детски снимки от отминали рождени дни.

„Малкото ми момиченце е на 18. Обичам да бъда твоя майка и да виждам прекрасната жена, в която си се превърнала. Честит златен рожден ден, Гриър! Обичам те“, написа Шийлдс под публикацията.

Актрисата е майка и на 20-годишната Роуан, като и двете ѝ дъщери са от брака ѝ с Крис Хенчи.

През ноември Шийлдс говори пред списание People преди галата на Glamour „Жени на годината“ в Ню Йорк, споделяйки как със семейството ѝ е прекарало специален Ден на благодарността в Европа. Причината за дългото пътуване е била, че дъщеря ѝ Роуан учи зад граница и всички са искали да бъдат на едно място за празника. Шийлдс се пошегува, че не знае дали ще хапнат пуйка, както повелява американската традиция, тъй като в Европа не се отбелязва Деня на благодарността.

По време на благодарствената си реч от сцената по-късно същата вечер, Шийлдс сподели част от съветите, които дава на собствените си деца.

„Не се примирявайте. Не се снишавайте, за да угодите на другите хора, да ги накарате те да се чувстват по-добре. Не позволявайте и на другите да го правят, защото това никога няма да спре“, каза актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by grier (@grierhhenchy)

През юли звездата сподели, че се наслаждава на няколко вълнуващи момента с по-младите си дъщери. Тя разкри, че момичетата ѝ вече имат шофьорски книжки, споделяйки снимка на Гриър зад волана. „Моето дете ме вози! Взе си книжката“, написа гордата майка под снимката.

Горда майка – Брук Шийлдс сподели снимка с порасналите си дъщери

Като две капки вода – Брук Шийлдс и 16-годишната ѝ дъщеря на червения килим

Семейна вечер – Брук Шийлдс и дъщеря ѝ изглеждат като сестри

Малко по-рано през годината пък Шийлдс сподели, че се е забъркала в неприятности с дъщерите си заради твърде откровения документален филм Pretty Baby, където разказва за кариерата и живота ѝ. Казва, че има много неща, които те не са знаели за нея и били доста изненадани. „Бяха бесни, че не съм ги информирала за всичко предварително. Честно казано, филмът ни помогна да започнем някои важни разговори“, казва още Брук.

Относно мечтата на Гриър да се занимава с мода, Шийлдс сподели, че дълго време се е борила срещу това, но вече подхожда по различен начин.

„Накрая трябваше да се предам и да ѝ кажа, че ако иска да се занимава с това, трябва да знае, че няма да ѝ бъда мениджър. Ще си намери агенция. Ще има сериозна и стабилна работна етика. Няма да бъде лесно и ще ме слуша“, обясни Шийлдс своите условия.

Разбира се, преди всичко това, Гриър ще трябва да завърши колеж. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари