IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте красивата пораснала дъщеря на Захари Бахаров

28 март 2024 14 40

Половинката на актьора – Диана Алексиева сподели рядък кадър „баща-дъщеря“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

По-малкото дете на талантливия български актьор и телевизионен водещ Захари Бахаров и журналистката Диана Алексиева – Кая, навърши 11 години вчера и по този повод гордата майка сподели кадър на малката и баща ѝ, като до него написа: „Днес Красавицата става на цели 11 години, а Звярът отбелязва своя професионален празник – Денят на театъра. Както виждате, тя отдавна му се е качила на главата, затова на този ден първо вдигаме чаши в нейна чест! Кая.“ 

От снимката се вижда, че Кая е наследила най-хубавите черти и от майка си, и от баща си, но къдравата ѝ тъмна коса напомня повече на чичо й – Явор Бахаров.  

43-годишният Захари и талантливата блондинка Алексиева са заедно от 2009 година, като двамата се радват на щастлив и хармоничен семеен живот. За разлика от по-малкия си брат – актьорът от сериала „Съни Бийч“ Явор Бахаров, който се забъркваше в различни скандали през годините, Захари винаги се е държал много зряло, отговорно и последователно и по отношение на кариерата, и по отношение на личния си живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana A (@diana_alexieva)

Освен на Кая двамата с Диана са родители и на син – Максим, който се роди през 2010 година. Колкото до рожденичката Кая, тя се роди точно навръх Международния ден на театъра – 27 март, през 2013-а.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana A (@diana_alexieva)

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари