IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тиш Сайръс и Доминик Пърсел са женени по-малко от година и вече имат проблеми

8 април 2024 11 00

Майката на Майли Сайръс сподели, че с актьора се опитват да преодолеят различията си

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Тиш Сайръс и Доминик Пърсел се опитват да преминат през проблемите си с астрологичната си несъвместимост. 

В нов епизод от подкаста Sorry We're Stoned, воден от Тиш и дъщеря ѝ Бранди, майката на Майли Сайръс разкри, че с 54-годишния актьор от „Бягство от затвора“ вече имат проблеми в брака заради различията в характера си. Тя обаче е категорична, че това няма да попречи на щастливия им живот, а по-скоро ще ги научи да растат заедно и да разрешават проблемите си като големи хора.

„Бях толкова уплашена, когато срещнах Дом, съпругът ми, което не беше толкова отдавна. Но е странно, защото аз съм Телец, а той е Водолей и всяка една статия, която съм чела, ми е казвала да не се обвързвам с него, защото сме най-лошата двойка знаци“, казва Тиш.

Въпреки предупредителните твърдения на астрологията, Сайръс се омъжи за Пърсел през август миналата година. Оказва се, че звездите може и да са били прави, тъй като младоженците вече изпитват проблеми в брака си, които са главно провокирани от различията в характерите. По думите на Тиш, тя лесно се обижда и взима всяка дума навътре, докато Пърсел обича да е по-откровен и рядко си мери приказките.

„Аз съм единствено дете, осиновена съм, така че съм била доста обгрижвана. Затова имах нужда от подобен тип отношение и в любовта. Но Доминик не е такъв. Той не е емоционален. И това може да се окаже проблем. Но знаеш ли какво, ето тук се появява растежът на човек. Вместо да се обиждам, аз ще вляза в откровен разговор с него, защото го обичам и уважавам. И вместо да приемам нещата навътре и да му се сърдя, приемам неговото мнение, което преди не ми беше лесно“, казва Тиш.

Тя допълни, че това определено са проблеми, които могат да провалят една връзка, но е твърдо решена нейната да бъде с щастлив край, защото обича Доминик. Именно затова Сайръс прави всичко възможно, за да се справи със своите трески за дялане и да продължи с любовта, вместо да се фокусира върху негативното.

Звездата също така отбелязва, че връзката ѝ с Пърсел ѝ е помогнала да порасне във всеки аспект от живота. По думите ѝ, съпругът ѝ я кара да се чувства силна и я насърчава да разпери крилата си и да полети към нови висоти.

„Той постоянно ми казва, че съм най-забавната, най-красивата, най-милата и такива неща – иска от мен да покажа на света истинската си същност. Това ме кара да се чувствам овластена по много начини, които не съм изпитвала преди. Просто всичко това е чудесно за мен“, казва майката на Майли Сайръс.

В скорошен епизод от подкаста Call Her Daddy, Тиш разкри, че връзката ѝ с Пърсел е започнала със съобщение в Instagram през 2022 година след развода ѝ с Били Рей Сайръс. Тя заяви, че актьорът е отговорил мигновено и признал, че отдавна я харесвал.

Майката на Майли Сайръс се сгоди за звездата от „Бягство от затвора“

Майката на Майли Сайръс е щастливо влюбена в актьор от сериала „Бягство от затвора“

Бащата на Майли Сайръс се сгоди за млада австралийска певица

Двойката обяви връзката си през ноември 2022 година, в същия месец, в който Доминик предложил брак. Годежът обаче беше обявен публично през април на следващата година.

Бракът между Тиш и Доминик обаче не мина без семейна драма. Според източник, г-жа Пърсел е откраднала съпруга си изпод носа на дъщеря си Ноа, която бе свързана с него малко преди новината за годежа. По думите на запознат, Ноа и Доминик са имали неангажираща връзка, която той приключил, след което започнал отношения с майката. Тиш обаче много добре знаела за отношенията между дъщеря ѝ и сегашния ѝ съпруг, но въпреки това не се притеснила да продължи напред с актьора.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари