IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Братът на Кейт Мидълтън – Джеймс, споделя за 6-месечния си син

8 април 2024 17 50

Любимите кучета на по-малкия брат на Кейт бяха в последната му публикация

Снимка: БГНЕС

Братът на Кейт Мидълтън – Джеймс, наскоро стана баща. Той реши да сподели какво се случва около него и семейството му.

Джеймс и съпругата му Ализе посрещнаха преди шест месеца първото си дете. Двамата имат син, когото кръстиха Иниго. Освен детето, Джеймс се грижи и за шест кучета: Мейбъл, Зулу, Инка, Луна, Нала и Исла.

Преди появата на Иниго Джеймс сподели в „Добро утро, Великобритания“как е подготвял кучешката глутница за новата рожба.

„Доста често водя с кучетата разговори за това, което ни предстои, и мисля, че това е наистина вълнуваща следваща стъпка за нас като семейство. Много се радвам на това и знам, че кучетата са много развълнувани“, каза той във видео, споделено от списание Hello!

Иниго обаче така и не успя да се запознае с Ела, кокер шпаньола на Джеймс, който почина в началото на 2023 г. Ела беше първото куче, което Джеймс притежаваше в зряла възраст, и преди това той признаваше, че домашният любимец му е помогнал по време на битката му с депресията.

Джеймс дори казва, че Ела е изиграла важна роля в запознанството му с неговата съпруга. ПредThe Telegraph от 2019 г. той разкрива, че се е запознал с Ализе в клуба South Kensington в Челси, след като кокер-шпаньолът му „направил крачка“ към френския финансов анализатор. Погрешно приемайки Джеймс за сервитьор, Ализе си поръчала питие... и двамата се оженили през 2021 г.

В публикация в Instagram, в която съобщава, че Иниго се е присъединил към семейството, Джеймс пише: „Установихме се в новия си живот като родители и му разказах всичко за Ела и че ако не беше тя, той нямаше да е тук днес и че тя много ни липсва. Кучетата бяха фантастични в посрещането на малкото си братче в стадото (въпреки че Инка трябва да знае, че плюшените мечета не са само за нея...).“

Братът на принцесата на Уелс наскоро разкри, че е написал мемоарна книга – Meet Ella: The Dog Who Saved My Life, която ще бъде публикувана на 26 септември.

„Сега, както много от вас знаят, аз приписвам на Ела заслугата да спаси живота ми, когато бях затънал в клинична депресия, и тя почина преди малко повече от година. Бях с разбито сърце... бяхме неразделни в продължение на 15 години. Затова реших да споделя пътуването ѝ чрез тази книга“, обяснява Джеймс във видеоклип в социалните медии, в който гордо държи първия ръкопис.

„Знам, че много от вас имат своя собствена Ела или се нуждаят от такава. Надявам се, че тази книга ще ни помогне да говорим по-открито за нашето психично здраве, за нуждата ни от връзка и за начина, по който животните, за които си мислим, че се грижим, всъщност се грижат за нас в замяна“, продължава той.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари