IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайното съобщение, което Меган Маркъл отправи към Кейт Мидълтън

8 април 2024 08 30

Херцогинята на Съсекс иска да остави събитията от последните няколко години зад гърба си

Снимка: БГНЕС

Наскоро Меган Маркъл посети детска болница в Лос Анджелис като част от благотворителна инициатива. Тя избра елегантен тоалет за важното посещение. Експертите разкриха таен смисъл в образа на херцогинята на Съсекс.

Съпругата на принц Хари се появи в бяла рокля с флорален десен от Oscar de la Renta. Експертът Амбър Граафланд смята, че в образа си Меган била протегнала ръка към Кейт в знак на помирение, изразявайки готовността си да забрави миналите оплаквания.

„Цветята са синоним на чистота, оптимизъм и приятелство, те представляват растеж и цъфтеж и, което е много важно, цветята символизират прошката. Херцогинята на Съсекс се е ангажирала да остави събитията от последните няколко години зад гърба си, да продължи напред и да се възстанови“, каза Амбър.

Така и не отбеляза обаче, че се говори, че именно Меган не смята да даде на децата си да заминат за Великобритания, където да се видят с кралските си роднини.

В същото време принц Хари много иска да събере Арчи и Лилибет с първите им братовчеди – принцовете Джордж и Луи, както и принцеса Шарлот. Все пак той започна да разбира по-големия си брат, покрай малкото си дете.

Оказва се, че той е започнал да сравнява отношението на големия си син Арчи и дъщеря му Лилибет с това, което се е случило между него и принц Уилям в детството им.

Когато Уилям беше на 16, а Хари на 13, те посещаваха Итън заедно. Големият син на принцеса Даяна обаче помоли брат си да се държат в колежа така, сякаш не се познават. Това нарани херцога на Съсекс. „Той ме възприе като досаден малък брат“, отбеляза Хари.

Принцът също така призна, че само като гледа децата си, започва да разбира поведението на по-големия си брат. „Виждам как Лилибет обожава Арчи и той постоянно ѝ казва, че има нужда от уединение. Сега разбирам всичко. Виждам колко досаден може да бъде по-малък брат или сестра. Но в онзи момент аз, разбира се, не разбрах нищо“, призна херцогът на Съсекс в интервю за ITV.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари