IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит обвини Анджелина Джоли в лицемерие

8 април 2024 15 00

Проблемите между двамата не свършват

Снимка: БГНЕС

Трудните взаимоотношения между Брад Пит и Анджелина Джоли не спират. След като актьорът реши да остави децата на бившата си съпруга, тъй като и без това общуването му с по-голямата част от тях беше сложно, Джоли пък реши да продължи битката като каза, че е била жертва на неговото агресивно поведение много преди познатия случай в самолета, откъдето тръгна и разводът между двамата.

Двамата продължават и борбата за винарната им във Франция.

Брад Пит отговори на още една правна жалба от Анджелина Джоли в продължаващата им битка за продажбата на Chateau-Miroval. Сега актрисата казва, че е изправена пред натиск: твърди се, че адвокатите на Пит я принуждават да подпише споразумение за неразкриване на информация. Едва след това актьорът ще се съгласи да изкупи нейния дял.

Документът забранява на Анджелина да говори за случаи на физическо насилие от Брад, който според нейния екип многократно е вдигал ръка към нея. Пит, от своя страна, обвини бившата си съпруга в лицемерие и желание да се „изфука“.

Джоли отказва всякаква комуникация с бившия си именно защото е агресивен към нея. По същата причина тя не иска да подписва никакви документи.

Известно е, че самата Анджелина редовно използва споразумения за неразкриване на информация в бизнес комуникацията със собствените си служители.

Адвокатите на Пит поискаха да видят всички документи от подобен характер, които актрисата е сключила с трети страни, включително личния ѝ персонал.
Според представители на Брад, това ще помогне на Джоли да излезе наяве, след като тя нарече исканото от Пит споразумение „неблагоразумна заповед“ за приглушаване на истината.

Това вероятно ще помогне на бившите съпрузи най-накрая да се споразумеят за правата върху винарната и актрисата все пак ще продаде своя дял на бившия си съпруг.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари