IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След развода: Натали Портман небрежно-елегантна във фотосесия

9 април 2024 10 50

Актрисата се снима за Dior

Снимка: БГНЕС

Натали Портман е небрежно-елегантна в дънки и сива жилетка, когато участва в най-новата кампания на Dior  и то само месец след финализирането на развода с Бенджамин Милпие. Двамата бяха семейство 11 години.

42-годишната носителка на „Оскар“ показа елегантно-небрежен стил за сегмента Book Tote Club на марката, която беше споделена в Instagram.

Портман се появи в множество кадри и видеоклип, докато разглеждаше библиотеката Salle Labrouste в Париж.  Актрисата – която е посланик на френската компания от 2011 г. насам – беше елегантна в тъмни дънкови панталони с висока талия.  Освен това тя носеше обикновена бяла риза, както и сива жилетка, която беше оставена разкопчана отпред, предава Daily Mail.

Портман завърши цялостната си визия, като се обу в чифт черни „помпи“ Slingback на марката на стойност 1050 долара.

В поредица от снимки се вижда как майката на две деца разглежда няколко книги в зашеметяващото пространство.

Надписът на съвместния пост, който беше споделен както на главните страници на Портман, така и на тези на Dior, гласеше: „Докато затваряме последната глава на клуба #DiorBookTote, насладете се на последна литературна разходка с посланика на Dior @NataliePortman“.

„В нейната чанта #DiorSS24, измислена от @MariaGraziaChiuri, открийте вдъхновяващата „Hope in the Dark: Untold Histories, Wild Possibilities“ от Ребека Солнит и завладяващата „On Photography“ от Сюзан Зонтаг.

Във видеоклип, Натали щастливо разлиства няколко от „любимите“ си книги, които се намират в библиотеката.

Клипът започва със звездата от „Черният лебед“, която заявява: „Добре дошли в моя Dior Book Tote Club. Толкова съм развълнувана да ви покажа тази красива Salle Labrouste, а и да ви покажа някои от любимите си книги“.

Други две книги в списъка ѝ включват „Моят брилянтен приятел“ на Елена Феранте, а също и „Надежда в мрака“ на Ребека Солнит.  Портман бързо прочете цитат от последната и каза: „Надеждата просто означава, че друг свят може да е възможен“.

„Не е обещано, не е гарантирано. Надеждата призовава към действие. Действието е невъзможно без надежда“, добави тя и бързо прекрати видеото на Dior. 
Звездата от „Тор“ изпитва страст към книгите и ръководи книжния клуб „Натали“. Тя има страница в Instagram за клуба, която в момента се радва на 145 хил. последователи.

По време на интервю за Vanity Fair по-рано тази година, през февруари, красавицата обсъди любовта си към книгите и беше попитана дали е склонна да чете, докато е на снимачната площадка. „Чета много. Зависи от ролята.“Ако е нещо, което наистина трябва да създам като свят, ще прочета неща, които са свързани с него – или понякога просто четеш и всичко ти се струва свързано.

Не знам дали се усеща така, когато пишеш нещо, но си толкова в него, че всичко, с което взаимодействаш, има някакво значение за героя ти.“

Портман и Милпие се ожениха през 2012 г. и имат две общи деца – син Алеф, на 12 години, и дъщеря Амалия, на седем години. Семейството живее във Франция.

До раздялата се стигна, след като се твърдеше, че Милпие е изневерил на Портман с жена, която е с 21 години по-млада от него.

Тя тихомълком подаде молба за прекратяване на съюза през юли, а разводът беше финализиран във Франция, потвърди представител на актрисата пред People; видян през 2022 г. в Торонто.

.

По-късно се заговори, че Милпие се опитва да спаси брака си, но явно безуспешно.

В последния си репортаж за развода приятел на бившата двойка сподели с People как Портман е преживяла раздялата. Източникът разкри, че в началото на раздялата Портман е била „много затруднена“, но приятелите ѝ, които я подкрепят, „са ѝ помогнали да премине през най-лошото“.

Приятелят обясни, че сега актрисата е „от другата страна“ на трудната година и е „по-силна“. Сега тя „намира радост в семейството, приятелите и работата си“.

Най-големият приоритет на Портман „е да осигури плавен преход за децата си“, казва още източникът.

„Тя и Бен наистина обичат децата си и са еднакво съсредоточени върху това да бъдат най-добрите родители, които могат да бъдат. Нищо не е по-важно“, каза вътрешният източник през февруари, видян в Санта Моника.

По време на разговора си с Vanity Fair актрисата коментира съвсем накратко темата за раздялата и сподели как се чувства, когато се пише за брака ѝ. „Това е ужасно и нямам желание да допринасям за това“.

В интервю за WSJ през януари тя сякаш тихо потвърди раздялата им, тъй като разказа за живота си в Париж с двете си деца, но не спомена Милпие, което беше най-големият намек досега, че вече не живеят заедно.

През февруари двойката се събра отново, като бяха заснети с двете си деца по време на обедна разходка в Лос Анджелис. Не изглеждаше носителката на „Оскар“ да носи годежния си пръстен.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари