IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Засегнато ли е щастието на Брад Пит след поредния удар на Анджелина Джоли

9 април 2024 14 30

Актрисата обвини бившия си съпруг в насилие

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Нови съдебни проблеми за Брад Пит, създадени от бившата му съпруга Анджелина Джоли. След като двамата напълно се разбраха за попечителството над шестте им деца и като че ли са готови да си стиснат ръцете по делото за неправомерното разпродаване на акции от общата им винарна във Франция, сега актрисата стартира нова драма в съда. Тя твърди, че Пит я е тормозил физически и психически много преди известния инцидент на частния им самолет през 2016 година, който води и до развода им.

Въпреки продължаващите опити на Джоли да унищожи репутацията на Брад, той се опитва да се фокусира върху щастието в личния си живот и да продължи напред с новата си приятелка Инес де Рамон. По думите на източник, актьорът прави всичко възможно да продължи напред с живота си и да не обръща внимание на твърденията, направени от бившата му съпруга.

„Дългогодишната драма с Анджелина преди наистина го трогваше, особено когато ставаше дума за децата или обвиненията в насилие“, казва източникът за Пит, който има шест деца с Джоли – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан. „Беше стресиращо за него да се защитава отново и отново. Но оттогава нещата се промениха, той се опитва да продължи напред с живота си“, допълва вътрешният човек.

Брад Пит

Снимка: Getty Images

Пит и Джоли се хванаха за гушите веднага след подаването на молбата за развод през 2016 година. Въпреки че всеки от тях беше обявен още в същия момент за самостоятелна единица, те продължиха да се борят един срещу друг за децата и общата винарна във Франция, където сключиха брак само две години по-рано.

В момента Брад е фокусиран върху снимките на новия си филм, базиран на Формула 1. Източникът споделя, че това го прави истински щастлив, както и фактът, че Инес де Рамон е винаги до него.

„Въпреки че винаги беше заобиколен от верни приятели, през годините имаше моменти, в които се чувстваше самотен. Споделянето на живота и дома си с Инес го правят много щастлив. Инес е чудесна. Няма никакви проблеми и просто го подкрепя“, казва вътрешният човек.

Брад Пит,

Снимка: БГНЕС

Приятелите на носителя на „Оскар“ също искат само едно – той да бъде щастлив. Източникът казва, че всеки е наясно, че Пит не е съвършен, но не вярват, че е направил нещо от това, в което е обвиняван от бившата си съпруга. По думите на запознатия, самият актьор ще бъде първият, който би си казал, ако е направил нещо нередно.

Ново 20: Анджелина Джоли заяви, че Брад я е насилвал и преди 2016-а

Брад Пит с победа срещу Анджелина Джоли

Брад Пит и Анджелина Джоли са на финала на развода си

Като част от продължаващата борба за винарната във Франция, на 4 април правният екип на Анджелина Джоли подаде жалба, в която иска от съда да разсекрети разговор, който щял да докаже, че Пит не позволявал на бившата си съпруга да продаде своите дялове, освен ако не се съгласи на по-тежък и експанзивен договор за поверителност.

Брад и

Снимка: Getty Images

Във въпросната жалба адвокатите на Джоли казват следното: „Въпреки че историята на физическо насилие от страна на Пит към Джоли започнала много преди семейната почивка до Франция през септември 2016 година, именно този полет бележи първия път, в който той посяга на децата. Джоли след това веднага го напуска“.

ФБР направи обстойно разследване на инцидента, но не намери доказателства срещу Пит и го оневини. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари