IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бела Хадид се обясни в любов на приятеля си Адан Бануелос

10 април 2024 14 40

27-годишният модел излиза с родео звезда

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бела Хадид не се свени да покаже обичта си към своя нов любим в публикация за неговия 35-и рожден ден. 27-годишният модел публикува своя снимка с родео звездата Адан Бануелос, на която двамата се целуват, докато се наслаждават на романтична конна езда по залез слънце.

Честит рожден ден, любов моя...“, написа брюнетката в Instagram Stories, дни след като го подкрепи на състезание в Тексас. Хадид, която също е опитен ездач, беше свързана за първи път с треньора на коне през октомври 2023 г., когато двамата бяха заснети да се прегръщат във Форт Уърт, Тексас.

Говори се, че Бела вече се е преместила да живее в Тексас, където е базиран Адан, като си е закупила собствен дом.

На 14 февруари тя официално обяви връзката си, като обяви, че каубоят Адан е нейният Свети Валентин. Красавицата, която е по-малка сестра на модела Джиджи Хадид, изглежда се е обърнала към новата си любов за наставничество при обучението на собствените си коне за състезания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Бела сподели видео в Instagram миналата седмица, показващо работата ѝ с кон на име Тъкър по време на първото им събитие за непрофесионалисти. Още през януари Бануелос сподели видео в Instagram Stories на бляскавата мис Хадид от предишно състезание, яздеща кон на име Тито.

„Гордеем се с нашето момиче Бела и #MetallicTito, които взеха 3-то място на първото си шоу! Нямам търпение да видя какво крие бъдещето за това дуо“, написа до видеото гордият треньор.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

Хадид също сподели първата си снимка с Бануелос по това време. Треньорът изглежда се харесва на майката на Хадид, Йоланда. „Толкова се гордея с моето момиченце и нейния треньор“, написа тя след победата. „Страхотна езда!“

Хадид, която някога е учила фотография, обича да снима своя любим в действие, докато той мята ласото си.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари