IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Завист: Братът и сестрата на Кейт Хъдсън и Блейк Лайвли искат парите на сестрите си

13 април 2024 15 00

Оливър Хъдсън и Робин Лайвли завиждат и на славата на Кейт и Блейк

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Братът и сестрата на Кейт Хъдсън и Блейк Лайвли, Оливър и Робин признаха, че завиждат на славата на знаменитите си сестри. Трудно е да си „почти известен“, както двамата се пошегуваха  един с друг.

Оливър Хъдсън и Робин Лайвли, които също са актьори, се сближиха заради споделеното си преживяване да имат сестри в светлината на прожекторите във вторник в епизода на неговия подкаст Sibling Revelry.

„Винаги има част от мен, която си казва: „Мммм, човече, защо не мога и аз да съм толкова известен“, каза 47-годишният Оливър за 44-годишната Кейт, която е „по-напред“ в актьорската си кариера.

Той продължи: „Искам да играя такава роля. Искам да работя с такива хора. Искам да правя толкова пари. Не искам да бъда крал, който се бори за всичко.“

Оливър добави, че разбира се е „щастлив“ за успеха на сестра си, както и за постиженията на техния полубрат актьор Уайът Ръсел (който е от връзката на майка им Голди Хоун с Кърт Ръсел).

Не че това ми пречи да  се  гордея  с тях, моята любов към тях и моята благодарност и колко съм щастлив за успехите им“, продължи той. „Но по дяволите, не се страхувам да призная, че изпитвам завист. Да, тя е там“

„Наистина си мисля: „О, бих умряла да работя с някои хора, с които работи Блейк, защото съм в тази индустрия толкова дълго“, каза още 52-годишната Робин, добавяйки, че „напълно разбира“ чувството на ревност на Оливър.

„Имам ли същите чувства, когато си казвам:„ Уф, тя започва да работи с еди-кой си. „Това е толкова невероятно“? Честно казано, толкова се гордея с нея. Всичко, което е получила и има, го е спечелила сама“, каза Робин за звездата на сериала „Клюкарката“.

Голямата сестра на Блейк (двете са на основната снимка) отбеляза още, че от всички в нейното семейство е „най-неочаквано“ 36-годишната Блейк да достигне до „такъв вид световна слава“ поради това колко срамежлива е била. тя като дете.

Все пак Робин си призна, че не би могла да се справи с целия натиск, който идва със славата на сестра ѝ, която е истинска холивудска звезда. „Животът на сестра ми е много трудна работа за поддържане. Наистина.“, каза тя.

Оливър се съгласи с  Робин и се пошегува, че би „взел парите“, но че животът на голяма знаменитост е „твърде труден и натрапчив“.

„Това е съвсем различен живот. Това е съвсем различен свят“, добави Робин. „Не знам дали бих могла да се справя с това.“

Робин, която е известна най-вече с ролята си във филма „Teen Witch“ от 1989 г., отбеляза, че в наши дни обикновено я избират за „нискобюджетни филми“, където хората са „неадекватни“ на снимачната площадка.

Междувременно Оливър се снима във филми като „Алея на срама“ от 2014 г. и „Черна Коледа“ от 2006 г. Освен че е брат на Кейт, Оливър също така е популярен благодарение на известните си родители Голди Хоун и Бил Хъдсън, които се развеждат, когато той и Кейт са деца. Впоследствие те си стават много по-близки с доведения си баща – Кърт Ръсел.

Междувременно 36-годишната Блейк и Робин имат още трима братя и сестри, които също са актьори: Лори (57), Ерик (42) и Джейсън (56).

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари