IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек показа как медитира със своя домашен любимец – совата Керинг

16 април 2024 10 30

Актрисата приписа успокояващата практика за младежкия си вид

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Салма Хайек щастливо медитира с помощта на своя очарователен домашен любимец на име Керинг в ново видео, споделено от нея в Instagram в неделя. 57-годишната актриса от „От здрач до зори“ седи с кръстосани крака на пода в просторна стая с птицата, кацнала на главата ѝ.

Звездата е заложила на комфорта, като носи чифт топли сиви спортни панталони и риза с щампа Janis Joplin. Тъмната ѝ коса е разделена на път по средата и е прибрана в ниска конска опашка.

Хайек е добавила графика от лъчове светлина, които светят около тялото ѝ, докато тя медитира на фона на успокояваща, инструментална музика.

Върху главата на Хайек щастливо е застанала нейната симпатична сова, от която нейните 28,5 милиона фенове и последователи видимо са много впечатлени. „Обичам да медитирам със сова на главата си #медитирам“, е написала звездата в публикацията си на английски и на испански.

Още през 2019 г. актрисата спаси южната белолика сова и подари сладката птица на своя съпруг – французина милиардер Франсоа-Анри Пино.

По време на интервю за списание People тя говори за Керинг и си спомни: „Подарих совата на съпруга ми като подарък за Свети Валентин и я кръстих Керинг, защото това е името на неговата компания, а техният символ е бухал.“

Тя хумористично добави: „И той ми каза тогава: „Е, благодаря ти, но знам, че това е твой собствен подарък за теб самата.“

Хайек обясни, че има тясна връзка със совата, добавяйки: „Когато съпругът ми не е в града, тя спи в стаята с мен. Имаме си определени ритуали, преди да заспим. Аз гледам телевизия на моя iPad, а тя обича да стои на самия iPad.“

След това звездата разкри едно от уникалните качества на Керинг с изданието: „Въпреки че совите не пият течности, защото вземат всичко от плячката си, тя харесва хубавото вино“.

„Совата често прекарва времето си върху „главата или рамото ми, ръцете ми“, каза още Салма. „Понякога, когато е наистина близо до мен, мога да я усетя да се отърква в мен, което е наистина хубаво. И се чувствам толкова благословена“.

По отношение на нейния „супер готин“ домашен любимец, Хайек добави: „Просто да си в една стая с нея, има енергия в това и е хипнотизиращо.“

Звездата от „Фрида“ споделя сладки снимки на Керинг в социалните си медии през годините след спасяването на птицата. Също през 2021 г. тя допълнително обсъди любовта си към совите по време на участие в Късното шоу със Стивън Колбърт.

„Не знам, бях обсебена от совите и мечтаех да имам такава“, обясни тя на водещия тогава. „И тогава се поинтересувах дали хората могат да отглеждат сови и се оказа, че може. В Лондон това е законно. И започнах да правя някои проучвания...“.

Красавицата също така е голям фен на медитацията, а миналата година през юли тя заяви, че тази практика е отговорна за младежкия ѝ вид. По това време тя също така каза, че никога не си е слагала ботокс (по време на интервю за подкаста Let's Talk Off Camera на Кели Рипа).

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари