IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон взе 7-годишната си дъщеря на модно шоу

17 април 2024 14 30

Актрисата седеше на първия ред с по-малкото от двете си деца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чарлийз Терон се наслади на специална семейна вечер по време на дефиле за висша мода.

48-годишната актриса взе 7-годишната си дъщеря Август на първия ред на есенното дефиле на Dior в музея „Бруклин“ на 16 април. Носейки черна блуза с дълъг ръкав и златно колие от Dior, гордата майка седеше плътно до по-малкото си момиченце, което изглеждаше също толкова стилно в синьо колежанско яке и черна чанта. Август се усмихваше широко, позирайки до майка си, като на част от снимките двете се държат за ръце и се опитват да намерят местата си.

Август е по-малката дъщеря на Терон, която е майка и на 11-годишната Джаксън. Двете момичета са в пролетна ваканция заради католическия Великден, което им позволи да прекарат малко време с единствения си родител. Терон ги заведе на най-щастливото място на света, а именно Дисниленд, за да се забавляват заедно, обикаляйки атракциите.

Актрисата сподели снимки от семейното пътуване, отбелязвайки един от малкото пъти, в които показва дъщерите си в социалните мрежи. На един от кадрите тя се усмихва широко с Джаксън и Август, докато трите позират пред красив надпис и се наслаждават на атракциите в увеселителния парк на Уолт Дисни.

„Активирахме пролетното настроение“, написа гордата майка, отбелязвайки в описанието и Дисниленд.

След обиколката на тематичния парк, Терон и дъщерите ѝ посетиха част от забележителностите в Ню Йорк. Преди ден актрисата сподели няколко снимки от семейната ваканция в Голямата ябълка, на които се вижда как трите дами искрено се забавляват. Те са посетили паметника в чест на загиналите на 11 септември, Статуята на свободата и са гледали на живо новия мюзикъл MJ: The Musical на Бродуей, който е в чест на Майкъл Джаксън.

„Дойдохме, видяхме, направихме всичко. Ню Йорк, беше страхотен“, написа Терон под публикацията.

Миналата есен носителката на „Оскар“ посети коктейлно парти в Ню Йорк, където сподели за промените у дома, след като Джаксън е започнала гимназия. Тя заяви, че настроението е било доста минорно, защото не е можела да повярва колко бързо е минало времето и вече не е майка на две бебета, а на две пораснали момичета.

Терон допълва, че Джаксън вече се опитва да бъде по-самостоятелна, като дори не е искала прегръдка от майка си пред погледа на съучениците си. „Животът придоби съвсем нови правила. Играта се промени“, казва звездата.

Чарлийз Терон би загърбила кариерата заради децата си

В чест на майка си: Чарлийз Терон сподели рядък кадър на дъщерите си

Летни забавления за Чарлийз Терон и двете ѝ дъщери

През 2018 година Терон сподели в интервю, че винаги е виждала осиновяването като своя начин към майчинството. Тя отдаде това свое усещане на големия период, който е прекарала като дете в Южна Африка и разбирането от първа ръка за проблемите на изоставените деца и препълнените сиропиталища в страната.

„Дори когато съм била във връзки, винаги съм била категорична с моите партньори, че искам да си осиновя деца. Наистина нямаше друг вариант за мен. Това беше приоритетът ми“, казва Терон.

Чарлийз осиновява Джаксън през 2012 година. По това време детето се идентифицира като момче, но с напредването на възрастта то сменя местоименията си и вече се представя като момиче. През 2015 година Терон осиновява и Август. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари