Певицата с албански корени Рита Ора обяви, че е имала връзки както с мъже, така и с жени. Признанието дойде след като новата ѝ песен „Girls“ разбуни духовете в социалната мрежа с твърдението, че текстът е объркващ за LGBT общността.

„Текстът към „Girls“ е написан, за да представи моята истина и е точно описание на много истинско преживяване в живота ми. Имала съм романтични връзки с жени и мъже и това е моят личен път. Съжалявам, ако изразяването в песента ми е наранило някого. Не бих обидила умишлено LGBT общността или който и да е“, написа в Twitter Рита.

Парчето е насочено към опознаване на женската сексуалност и феновете на Ора го сравняват с тоталния хит на Кейти Пери „I Kissed A Girl“. Голяма част от текста се върти около изречението „Понякога просто искам да целувам момичета“, дело на хип-хоп сензацията Карди Би. Самата тя също обяви през 2016 г., че си пада и по двата пола, а към днешна дата е бременна от годеника си – рапъра Киари Кендръл.

Иначе родните фенове ще могат да видят на живо Рита Ора у нас на второто издание на MTV Presents Varna Beach във Варна. Събитието ще се проведе на 12 август, а организаторите очакват над 30 000 души на него.