IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как отслабват звездите?

5 юли 2019 06 00

Странните режими на известните личности

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Звездите са склонни да се подлагат на всякакви процедури, за да изглеждат добре. От Ким Кардашян, която инжектира собствената си кръв в лицето до Том Брейди, който пие литри вода на ден, за да избегне слънчево изгаряне.

Освен това, известните избират и стриктни диети, които да им помогнат да влязат във форма. Много от тях твърдят, че ключът е в балансираното хранене и похапването на пресни продукти, които не са минали обработка. Но всъщност доста от звездите избират странни диети, за да могат да свалят килограми.

Понякога се налага драстично отслабване заради филмова роля или пък някоя звездна майка трябва да си възвърне формата след раждане. Ето някои от диетите, на които се подлагат известните личности.

Марая Кери – норвежка сьомга и каперси

В интервю през 2016-а певицата призна, че диетата е доста трудна и всеки би я намразил. „Това, което ям по цял ден е норвежка сьомга и каперси“. Това всъщност не е много полезно, защото сьомгата не доставя нужните хранителни вещества, които се съдържат в зеленчуците, плодовете и зърнените култури.

Снимка: Reuters

Макар да е видим ефектът при Марая Кери, то тази диета не трябва да се практикува за дълъг период от време.

Крис Прат – „Диетата на Даниел“

Този режим на хранене включва само плодове, зеленчуци и безквасен хляб за период от 21 дни. Диетата се базира на това, че тялото трябва да се детоксикира, но след това теглото трудно се поддържа.

Снимка: Reuters

Според експерти, такива драстични ограничения в храненето не водят до постоянен ефект и затова трябва да внимавате, когато избирате такъв вид режим.

Шайлийн Уудли – клеят е нейната тайна

Позната от филми като „Дивергенти“, „Вината в нашите звезди“ и сериалът на HBO „Големите малки лъжи“, Шайлийн Уудли е споделяла, че всяка сутрин разтваря половин чаена лъжица клей в 200 мл вода.

Снимка: Reuters

„Клеят е най-доброто нещо, което може да дадете на тялото си“, признава актрисата. Според нея, той помага на тялото да се отърве от токсичните вещества.

Бионсе – 10-дневен режим

10-дневен режим е в основата на добрата фигура на Бионсе. Той изисква от последователите си да не ядат нищо и да пият само и единствено лимонов сок, лют червен пипер и кленов сироп.

Снимка: Reuters

Тези строги ограничения могат сериозно да увредят организма ви, защото не получавате достатъчно хранителни вещества и ще се чувствате гладни през всичките 10 дни от режима. Също така, това може да увреди сърцето и бъбреците, а и да доведе до рязко качване на килограми след като приключите с диетата.

Виктория Бекъм следи внимателно pH-то в организма

Дизайнерката се подлага на диета, която цели да балансира нивото на pH в тялото. Тя яде плодове, зеленчуци, соя, ядки и бобови растения. Този режим забранява меса, млечни продукти, яйца, кофеин и алкохол.

Снимка: Reuters

Самото тяло се грижи нивото на pH да е стабилно и затова много от учените не вярват на този режим. Освен че не можете да ядете някои неща, трябва да тествате нивата на pH често.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари