IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуен Стефани пресъздаде емблематична своя визия от 90-те

17 април 2024 10 40

Освен това 54-годишната певица от No Doubt озадачи с лице без бръчки

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гуен Стефани пресъздаде своя емблематична визия от 90-те, когато беше във вихъра си с групата No Doubt. 54-годишната певица върна своя изтънчен блясък в събота, като се качи на сцената на Coachella, за да се събере отново с бандата си за първи път от 2015 г.

За монументалния повод Стефани се погрижи да украси лицето си с множество искрящи скъпоценни камъни над веждите и около очите си и носеше косата си във вид – на малки кокчета (банту възли), който някога беше част от нейния характерен стил по време на пика на славата на групата.

Групата изпълни песни като Underneath It All и Don’t Speak и към тях се присъедини Оливия Родриго за изпълнение на Bathwater.

Все пак звездата успя да смеси и няколко модерни щрихи, като заложи отново на характерните си жизнени червени устни. Гуен избра също така странно облекло, също вдъхновено от гръндж епохата на 90-те години – изрязан комплект каре и плетена риза върху мрежест чорапогащник и дантелен сутиен и дори избра да координира маникюра си с външния вид, демонстрирайки дълги нокти с подобни щампи.

По-рано този месец Стефани се появи на корицата на списание Nylon, разкривайки, че съжалява, че е продължила да работи и да ходи по турнета с No Doubt, след като е родила синовете си.

Гуен Стефани

Гуен Стефани в началото на кариерата си; Снимка: Getty Images

„Всеки избор го усещах като голяма жертва“, призна тя. „Гледам го сега и си мисля: „Боже, какво правех, опитвайки се да угодя на всички?“ Защото наистина трябваше просто да съм със семейството си. Но успяхме и има някои добри песни.“

Освен че припомни за своята култова прическа и кристали по лицето, Стефани озадачи феновете си с това, че на лицето ѝ нямаше нито една бръчка. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари