IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гага фантазира за надуваеми кукли, а не за гаджето в еротичните си сънища

3 ноември 2013 07 09

Но все пак е щастлива във връзката си с Тейлър Кини

Лейди Гага, Снимка: Reuters

Лейди Гага, Снимка: Reuters

Лейди Гага има страхотно гадже в лицето на актьора Тейлър Кини. Нощем обаче, дамата не сънува него в своите еротични сънища, а надуваема кукла. Третата песен от новия албум на звездата ARTPOP се казва Sex Dreams и по повод нейното излизане в ефира, певицата разкри странните еротични сънища, които има.

„Някога били ли сте в леглото с някого и сте фантазирали за друг? В песента аз разказвам за изневярата си на човека, с когото съм, а след това водя разговор със себе си за човека, за когото фантазирам“, обясни в ефира на британското радио KISS FM.

След това дамата допълни: „В ума ми, когато имам секс сънища, всичко е толкова странно. Стоя до някой, който е като създание на висшата мода и съм се вторачила в една надуваема кукла. Такива са моите еротични сънища, ненормални са!“.

Макар че сподели, че фантазира за други, Гага признава, че връзката ѝ с Тейлър е страхотна. „И двамата не обичаме лъскавия живот и всичко между нас е много просто. Креативни сме, така че просто обичаме да си седим, да ядем пица и да разпускаме, разказвайки си с какво сме се захванали в момента“, издаде 27-годишната блондинка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари