IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идеи за пролетен грим – 5 графични очни линии, които са лесни за пресъздаване

22 март 2024 09 00

Може да ги направите съвсем спокойно пред огледалото вкъщи

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Трябва да бъдем честни – изисква се доста увереност, спокойствие и малко обучение, когато става въпрос за усъвършенстване на очната линия. Подходящите инструменти, стабилната ръка и перфектното движение не са непременно интуитивни, особено за начинаещ гримьор или обикновен любител на красотата. Но след като придобиете уменията, страхотният необятен свят на графичните очни линии е само ваш. 

Ярки цветове, уникални завъртания и безброй форми са вашият начин да покажете креативност. В допълнение с ръка на сърцето можем да кажем, че графичната очна линия е най-добрият личен щрих към ритуалния грим. И с такава широка дефиниция, почти всеки може да постигне перфектен резултат с достатъчно решителност и практика. 

През 2024 година ще се учим да приемаме своята уникалност и да се забавляваме с грима. Затова ви даваме няколко идеи за графична очна линия, от които да избирате в следващите месеци. 

5 графични очни линии, които са лесни за пресъздаване

Двойно котешко око

За да пресъздадете визията, разширете класическото крило до върха на веждите и след вътрешния ъгъл на окото. След това очертайте водолинията и линията на долните мигли в бяло, преди да добавите сенки под вътрешните и външните крила. Отразете тази горна черна линия и по линията на долните мигли, добавете малко екстеншъни, ако желаете, и сте готови. Епична визия с двойна подплата. 

Оранжево диско

Оранжевото и лилавото може да не са първите цветове, които ви идват наум, когато говорим за съчетаване, но знаменитата гримьорка Кейти Джейн Хюз доказва, че изборът е доста шик. Нанесете по-рустик, по-наситено оранжево и го съчетайте с приглушени розови устни и бузи, така че очите наистина да блестят. 

Лилава красота

Тази лилава визия, включваща в себе си блокиране на цветовете, със сигурност ще освежи дори и най-мрачните дни. Трябват ви само два или три нюанса на лилавото, които да съчетаете перфектно около окото. Съветваме ви по-светлият да е над горните, а по-тъмният да застане под долните мигли. 

Неутрално

За промяна на класическото котешко око, заменете обичайното черно с тъмносиньо. Този цвят е достатъчно неутрален, за да пасва на ежедневието ви, но изглежда малко по-извисен и неочакван. За да пресъздадете визията, изберете водоустойчива матова синя очна линия.

Гримиране при суха кожа – как да изглеждате бляскави и хидратирани

Съвети за гримиране – как да изберете правилния руж за вашата кожа

Ореол

Ако търсите уникален вид на очната си линия, който е удобен за пресъздаване у дома, този ореол върху гънката на клепача е точно за вас. Просто следвайте естествената си извивка, като не забравите да поставите молива достатъчно високо, за да не се скрие, когато си отворите очите. 

За още тенденции за красота последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари