IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рейчъл Макадамс се завърна към тъмната си коса

21 март 2024 14 30

Актрисата доскоро се носеше с руси кичури

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рейчъл Макадамс разкри, че е сменила цвета на косата си, завръщайки се към по-тъмните нюанси. 45-годишната актриса, която в последните години се носеше със слънчеворуса коса, показа че отново е преминала към лагера на брюнетките. Тя се появи с новата прическа на премиерата на пиесата „Враг на народа“ на „Бродуей“ в Ню Йорк в понеделник, 18 март.

Кичурите в шоколадов цвят на актрисата бяха разделени настрани и оформени в хлабави къдрици, които привличаха вниманието към фините ѝ медни отблясъци.

Трансформацията на Макадамс идва само две седмици, след като тя се появи с бронзова корона в меднорус цвят, смесен с нюанси на кафяво, докато рекламираше новата си театрална постановка „Мери Джейн“ в Ню Йорк по-рано този месец (на долната снимка).

Във въпросния спектакъл Макадамс е в главната роля и играе самотна майка, бореща се с невъзможна семейна ситуация. 

Новата по-тъмна прическа на Рейчъл не е първият път, когато тя експериментира с кафеникавите нюанси. Тя беше заложила на кафяво-махагоновия цвят по време на престурнето на филма си Most Wanted Man през 2014 г. През 2004 г., по времето на големия ѝ хит „Тетрадката“, тя носеше също кестенява коса със страничен бретон  и леко червеникав оттенък.

Рейчъл Макадамс

Рейчъл Макадамс в началото на март; Снимка: Getty Images

Макадамс също така с е придържаше към по-тъмна прическа през 2005 година, когато излезе филмът ѝ Wedding Crashers, година след като се изруси до бяло за филма Mean Girls. Освен че е била блондинка и брюнетка през годините, веднъж Макадамс беше направила косата си на розови кичури.

Дългогодишният колорист на актрисата – Крейг Мойр, разкри пред списание Allure през януари 2012 г., че актрисата е естествена брюнетка. Макадамс също разказа за променящия се външен вид, като каза на LiveJournal през 2008 г., че „обича да променя части от себе си“.

„Още когато бях съвсем млада, исках да сменя цвета на косата си“, спомня си тя.Бях толкова решена, че боядисах косата си с Kool-Aid. Потапяш главата си в купа с червен Kool-Aid за четири часа и тя става в кайсиев цвят. Не е толкова красиво, но все пак се трансформира.“

Тя каза пред списание Glamour през 2012 г., че има мечта да направи косата си в син цвят в някакъв момент.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари