IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маслени нокти – новата тенденция за пролетта

10 април 2024 14 30

Ето как да си направите маникюра

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Пролетта носи със себе си напъпили цветя, топло слънце и чисто нови тенденции в маникюра. Това време от годината обикновено привлича интерес към по-естествени нокти в нюанси на нюд и светлорозово. Смяната на сезоните ни позволява да се сбогуваме със зимните цветове и да приветстваме всичко по-светло и пролетно. Все още може да има лек хлад във въздуха, но ние сме напълно готови за пастелни нокти, великденски дизайни и цветни френски върхове.

Един цвят, който виждаме навсякъде в момента, е масленожълто. Започна да се процежда в гардеробите на модните дизайнери още от миналата година и сега си проправи път в тенденциите за нокти. Маслените нокти, одобрени от редица знаменитости, също се вписват идеално в категорията за пролетни цветове, като в същото време влизат и в списъка за естествена визия.

От тонове на кремаво разбито масло до златно гхи, маслените нюанси превземат социалните мрежи и ние нямаме търпение да ги изпробваме сами.

Какво представляват маслените нокти?

Маслени нокти е името на нов масленожълт маникюр, който набира популярност, след като Селена Гомес наскоро беше видяна с него в социалните мрежи. Всъщност дизайнът става толкова известен, че беше номер две в най-търсена лайфстайл тенденция в Google през изминалия месец. Веселият жълт нюанс е лек, но все пак достатъчно ярък, за да бъде забелязан, без да се набива на очи.

Съвети за създаване на маникюра

Тъй като този външен вид е едноцветен, ще трябва да изберете правилния нюанс. Не трябва да е твърде ярък – тук няма да видите интензивни неонови нокти, но все пак трябва жълтото да е ясно, така че нокътят да не е прекалено гол. Когато търсите подходящ лак, заложете на по-бледожълто, напомнящо за кремообразната текстура на маслото.

Маникюрът с маслени нокти е подходящ както за къси, така и за дълги нокти, а меката, заоблена форма пасва идеално на всяка пролетна визия. Опростеността е от ключово значение, тъй като цветът е звездата на шоуто тук, така че не се впускайте в твърде сложни дизайни на ноктите.

Ето няколко маникюра в масленожълто, които да опитате

Кремав пастел

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Пастелните нокти се завърнаха на сцената преди три години и очевидно нямат намерение да слизат от нея. По-приглушените нюанси обикновено се свързват със студените месеци, но комбинацията с жълто е идеална за пролетта.

Слънчеви нокти

Виждали сме Хейли Бийбър да носи редица варианти на жълт маникюр, но този слънчев дизайн хвана окото ни. Моделката показва, че простият дизайн никога не е скучен, особено ако е в правилния цвят.

Френски нокти

@sadienails.au Its the first day of summer in Australia and we’ve got the perfect nails for it! Get the look by becoming your own nail tech with one of our nail kits and our gorgeous yellow polish Lemon Zest - we promise you won’t regret it. ?? . . #diynailsathome #diynailsathomebeginner #summernails #frenchtipnails #yellownails #rubberbasegel #nailinspo #gelnails #strongnails ♬ original sound - sadie nails

Разбира се, класиката на френския маникюр може да се впише във всяка една тенденция. Масленожълти върхове, комбинирани с неутрална основа, създават слънчево настроение дори за дните, в които небето е мрачно.

Гел маникюр – полезен или вреден за ноктите

Микрофренският маникюр е перфектната пролетна тенденция за нокти

Идеи за нов маникюр – дизайни, подходящи за бадемови нокти

Овално-квадратни нокти

Маникюрът на Селена Гомес е в популярната овално-квадратна форма, която е подходяща за всеки, който иска дълъг маникюр, но не може да трае остри върхове. Хем овална, хем квадратна, плочката тук предлага повече място за дизайн, което ще ви позволи да развихрите въображението си. Жълтият цвят обаче е достатъчно красив, за да бъде основен за всички нокти, без да ви се налага да избирате други допълнения.

Къси пастелни нокти

Красотата на млечножълтия маникюр е, че той пасва чудесно и на къси нокти. Тук отново сме избрали пастелен цвят, който да бъде акцент в пролетната ви визия, но в същото време да не бъде толкова очевиден и да се набива на очи.

Негативно пространство

Ако си мислите, че млечножълтите нюанси заемат целия нокът, помислете пак. Те могат да бъдат използвани по всякакъв начин, включително като част от интересен маникюр с негативно пространство. Ако искате да си направите дизайна у дома, ви предлагаме да използвате самозалепваща се лента, с която да разделите плочката си на две равни части, като лакирате едната, а другата оставите неутрална.

За още новини от света на красотата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари