Маникюри с футболисти, футболни топки и националния флаг на Русия, предлага салон за маникюр и педикюр в Москва. По случай Мондиал 2018, неговият екип оставя на заден план традиционната ноктопластика, за да изработва нестандартните нокти на тема футбол.  

Благодарение на снимките в социалната мрежа Instagram, работата на въпросния салон става известна в цял свят. Маникюрите им са доста по-нестандартни от останалите, предлагани на други места. За да предложи нещо по-различно и изпълни прищявките на фенките на футбола от Русия и други държави, които идват в Москва за световното, салон „Nail Sunny” пуска уникални оферти, които се разграбват като топъл хляб. 

Привърженичките на руския национален отбор имат възможността да избират между няколко разновидности на маникюр с цветовете на руското знаме. В част от тях е включена футболна топка. Най-интересни са фигурите на футболисти, които могат да бъдат поставени на всеки нокът поотделно, като екипите им се рисуват според предпочитания отбор на клиентките. 

Освен маникюрът за футболните фенки, салонът предлага и други, които са доста нетипични. Нокти под формата на разноцветни гребени, с които да си решете косата; с вилици и лъжици, за да похапвате любимата храна; с крокодили, които могат да захапят пръста ви, ако не внимавате; с тоалетна хартия или тоалетна чиния; с главата на истинска четка за зъби, която да ползвате под предназначение. Това са част от уникалните произведения на маникюристите от руския салон, които споделят, че вече нямат свободни часове в следващите няколко месеца. 

Източник: www.instagram.com/nail_sunny/

Маникюри с футболисти, футболни топки и националния флаг на Русия, предлага салон за маникюр и педикюр в Москва. По случай Мондиал 2018, неговият екип оставя на заден план традиционната ноктопластика, за да изработва нестандартните нокти на тема футбол.

Благодарение на снимките в социалната мрежа Instagram, работата на работещите във въпросния салон става известна в цял свят. Маникюрите им са доста по-нестандартни от останалите. За да предложи нещо по различно на фенките на футбола от Русия и други държави, които идват в Москва за световното, салон „Nail Sunny” пуска уникални оферти, които се разграбват като топъл хляб.

Привърженичките на руския национален отбор имат възможността да избират между няколко разновидности на маникюр с цветовете на руското знаме. В някои от тях е включена футболна топка. Най-интересни са фигурите на футболисти, които могат да бъдат поставени на всеки нокът поотделно, като екипите им се рисуват според предпочитания отбор на клиентките.

Освен маникюрите за футболните фенки, салонът предлага и други, които са доста нетипични. Нокти под формата на разноцветни гребени, с които да си решете косата; с вилици и лъжици, с които да похапвате любимата храна; с крокодили, които могат да захапят пръста ви, ако не внимавате; с тоалетна хартия или тоалетна чиния; с главата на истинска четка за зъби, която да ползвате под предназначение. Това са част от уникалните произведения на маникюристите от руския салон, които споделят, че вече нямат свободни часове в следващите няколко месеца.