IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 април

28 април 2019 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Прекрасно е, че сте сигурни във възможностите си, но няма да ви навреди, ако сте и предпазливи. Не стигайте до прояви на самонадеяност, дори когато всичко ви изглежда съвсем елементарно. Уточнявайте всички покупки с близките си, грижата за финансите трябва да е обща.

Телец

Ще имате разни дребни текущи задължения, независимо, че денят е празничен. Бъдете последователни, не се захващайте непрекъснато ту с едно, ту с друго. Ще разполагате с достатъчно свободно време, за да се забавлявате, но не участвайте в хазартни игри.

Близнаци

Ще постигнете целите си, ако сте коректни към околните и обективни към себе си. Престоят ви извън дома ще е свързан с доста нови запознанства. Ще спечелите доверието им и рано или късно някой от тези случайни познати ще се окаже полезен партньор.

Рак

Излъчването ви е силно и ще можете да спечелите вниманието на когото си поискате. Приятелските и делови отношения ще са леки и неангажиращи, за разлика от любовните, които ще са малко хладни. Проявете инициатива, опитайте се да разберете какъв е проблемът. Със сигурност ще оправите нещата.

Лъв

Разпределете времето между близките си и своите интереси. Нищо няма да е спешно и няма да се налага да бързате. Осигурете си някакво развлечение, за което не се изискват прекалено много финанси. Пазете си вещите, ако присъствате на събития, където има много хора.

Дева

Ще стабилизирате контактите си и ще създадете нови независимо дали сте си организирали пътуване или сте предпочели да останете у дома. Действайте с познати методи, доказали ефективността си. Денят не е подходящ за експерименти.

Везни

Ще запомните този ден с приятни емоции. По съвсем естествен начин ще изгладите съществуващите препирни със съседи, познати и колеги. Ще имате възможност да разгърнете творческия потенциал и да удовлетворите духовните си потребности.

Скорпион

Отдайте дължимото внимание на семейството си, помогнете им да реализират хрумванията си. Бъдете внимателни, ако шофирате, не са изключени проблеми с представителите на изпълнителната власт. Отървете се от съмненията си, те ви пречат.

Стрелец

Ще се случи нещо ново, за което не сте подготвени, но ще ви зарадва. Ще е крачка напред в духовното ви развитие. Ще промените подхода си и ще установите, че има много по-лесен начин да се справите със затрудненията.

Козирог

По благоприятно стечение на обстоятелствата ще прекратите досаден спор с близък роднина. Предложение от приятел ще ви подскаже как да се справите с битов проблем. Мил подарък ще ви върне в спомените.

Водолей

Приемайте хората такива, каквито са. Ще можете да демонстрирате най-добрите си страни пред нови познати. Ще ги спечелите завинаги с трудолюбието и неизчерпаемото си чувство за хумор.

Риби

Настроението ви е нестабилно и варира от една крайност в друга. Не оставайте сами. Днес ви е нужна подходяща компания, с която да можете да споделите вълненията си и да чуете мнение, различно от вашето по въпросите, които ви вълнуват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари