IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо се влюбваме в мъж Близнаци?

4 май 2019 14 15

Вижте какви жени харесва и защо

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Какви са причините да се влюбим в мъж Близнаци

В шумния и очарователен Близнаци е просто невъзможно да не се влюбиш. Те са душата на всяка компания, притежават страхотно чувство за хумор, извор са на шеги, изненади и забавни приключения. Около него животът кипи – въртят се пари, нови възможности, нови хора и много незабравими впечатления. Да „летиш“ с него до края на света, държейки се за ръце, изглежда като живот, за който човек може само да мечтае. Ето защо в един момент откриваме, че сме луди по мистериозния мъж от тази зодия.

Близнаците лесно се сдобиват с приятели, но също така лесно се разделят. За да привлечете Близнаци, трябва винаги да правите нещо ново. Те много бързо свикват с това, което имат и започват да се отегчават. И от скука очите започват да „шарят“. Просто трябва да сте изобретателни и да поддържате интереса му.

Той ще ви предложи двойна доза любов

Мъжът Близнаци ще сложи светът в краката ви. Първите месеци няма да ви интересува дори дали живеете като принцеса или в колиба. Просто умее да омагьосва. Но ако решите да свържете живота си с Близнаци, бъдете готови за факта, че трябва да следите финансовите потоци в семейството. Близнаците печелят пари бързо и точно толкова бързо ги харчат. Другият важен нюанс е, че лесно могат да загубят интерес към половинката си. Това се случва обикновено като е завладян от нова цел. Мъжете от този знак по правило се женят няколко пъти.

Неговата съвършена жена

1. Тя се променя през цялото време, предизвиквайки неговия интерес.

2. Интелектуално развита, с много хобита, интереси и готова за авантюристичен живот

3. Има активна житейска позиция, която просто очарова Близнаците.

4. Тя е не само страстна любовница, но и партньорка и приятелка. Във извън сексуалната връзка Близнаците се интересуват от любимата си толкова, колкото и в леглото.

5. Да си „затваря“ очите за флиртуването им.

6. Да издържа на лудориите и грешките на Близнаците през живота им заедно.

Как можете лесно да загубите мъж Близнаци

1. За да стане досаден, предсказуем и недоволен един мъж Близнаци е достатъчно да прехвърлите на него решенията на всички битови проблеми.

2. Не го изслушвате, не го подкрепяте в щурите му идеи и обикновено се радвате, че най-накрая е спрял да говори. Но трябва да знаете, че ако започне да мълчи е първият знак, че той започва да се отдалечава от вас.

3. Независимо от всичко написано дотук, Близнаците имат много тревожен и неспокоен ум. Те са склонни към депресия, въпреки нагледната жизненост.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 4 години )
haha, edin goliam , prekrasen pliu6ko . hubav , usmihnat s toplo sur4ice i o4i4ki ...sukrovi6te
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар