IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лунното затъмнение при пълнолуние мина, но ще разтърси живота на 4 зодии

26 март 2024 17 30

Кои знаци трябва да очакват голяма промяна?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Затъмнение може да се случи само когато настъпи новолуние или пълнолуние в знак, който е в Северния или Южния възел на зодиака. Лунното затъмнение при пълнолуние във Везни през март 2024 г. е част от сезона на затъмненията, което означава кармична врата за 28 дни, когато могат да настъпят значителни промени.

Северният възел в астрологията представлява бъдещето и крайната съдба, докато Южният възел носи духовен багаж от минали животи. И ако вашият зодиакален знак е засегнат от затъмнението, това може да доведе до внезапна и непредвидена повратна точка в живота ви.

Затъмненията понякога могат да доведат до невероятно значими и драстично променящи живота събития. В други случаи промяната може да е по-вътрешна и фина, но все още е много забележима.

В случая затъмнението, което се случи в утрото на 25 март настъпи във Везни – знак, управляван от Венера, планетата на любовта и парите. Именно затова то може да има огромно влияние върху връзките, с потенциал както за раздяла, така и за помирение. Венера в Риби и нейният съвпад със Сатурн предполагат необходимостта от постоянство и упорита работа в отношенията.

Затъмнението с Южен възел във Везни подчертава връзките и тенденциите като съзависимост, пасивност и угаждане на хората, с цел освобождаване на това, което вече не служи на личното израстване. Предстоящото пълно слънчево затъмнение в Овен, което пък е на 8 април, ще донесе нова енергия и начало на взаимоотношения, тъй като се случва в Северния възел, представлявайки бъдещ потенциал.

Има 4 зодии, които ще бъдат най-засегнати от лунното затъмнение: Овен, Рак, Козирог и Везни.

Как лунното затъмнение във Везни ще повлияе на Овен?

Хората от този знак могат да преживеят голяма промяна в отношенията си с някой близък. Това може да е романтичен партньор, най-добър приятел, бизнес партньор или дори враг. Затъмнението може да ги накара да задълбочат връзката или да я прекратят напълно, в зависимост от самата ситуация. Те могат също така да открият, че цялостната им перспектива в отношенията с даден човек е подложена на трансформация.

Как затъмнението ще повлияе на хората от зодия Рак?

Те могат да се подготвят за промяна в кариерата! Тяхната кариерна зона се активира от това лунно затъмнение, така че те трябва да очакват нещо ново и уникално в работата. Раците могат да решат да рискуват и да следват напълно различен маршрут в службата, за да получат повишение или дори да напуснат съществуващата си позиция. Въпреки че тези промени могат да окажат влияние и върху личния им живот, в дългосрочен план те ще създадат нови шансове.

Как затъмнението ще повлияе на Везни?

Хората от този знак са директно в центъра на влиянието на лунното затъмнение, защото то се случи във Везни. В резултат на това ще има значителни промени в живота им. Те ще бъдат принудени да излязат извън зоната си на комфорт и да бъдат вдъхновени да изразят себе си по-честно и ясно. Ако сте Везни, приемете тази промяна и се откажете от всичко, което ви пречи да продължите напред. Може да очаквате решения и нови начала в различни аспекти от живота си.

Как затъмнението влияе на Козирог?

Това лунно затъмнение може да разбърка домашната сфера на Козирозите и да доведе до значителни промени в личния им живот или семейната динамика. Това може да включва преместване, посрещане на нов член на семейството или просто преживяване на промяна в текущото им положение. Тези промени, макар и потенциално предизвикателни, имат за цел да излекуват минали травми и да създадат по-пълноценна домашна среда. Въздействието на тези вътрешни промени може също да повлияе положително на професионалния им живот.

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари