IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 април

12 април 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще ви е нужно вдъхновение, за да преодолеете или заобиколите някои препятствия. Най-лесният начин да си го осигурите е леко да се отклоните от трасето на ежедневната рутина. Ще е достатъчно да промените обичайния си маршрут, за да се почувствате по-различно.

Телец

Много е вероятно в процеса на работа да попаднете на свои собствени грешки, допуснати преди време. Успеете ли да запазите спокойствие, ще успеете да оправите нещата, при това без никой да е заподозрял за „находката“ ви.

Близнаци

Забавна или дори почти комична случка още в началото на деня ще ви зареди с оптимизъм и прекрасно настроение. Хубавото е, че то ще се окаже „заразно“ за хората от обкръжението ви. Бихте могли да се възползвате и да подобрите отношенията, от които в момента не сте доволни.

Рак

Преди да приемете оферта или да одобрите изпълнението на някаква задача, преценете подробно всички плюсове и минуси. Успеете ли да схванете смисъла на детайлите, ще напреднете рязко и бързо.

Лъв

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви помогне да се освободите от няколко въпроса, които напоследък ви създават грижи. Усещането за вътрешна свобода ще ви се отрази стимулиращо.

Дева

Събитията ще са доста странни и ще ви накарат да се замислите върху някои свои съждения. Човек, на чиято помощ разчитате, ще прояви безразличие към проблемите ви, а друг, спрямо когото нямате никакво отношение, ще ви подкрепи безрезервно.

Везни

Участвайте активно в екипните дейности, но без да ангажирате околните с мнението и емоциите си. Привличайки вниманието към себе си, ще ги принудите да се дистанцират и може да се почувствате в изолация.

Скорпион

Ще е трудно да осъществите намеренията си самостоятелно, а ако искате да получите съдействие, ще е добре все пак да ги споделите. Надеждата ви, че околните с изключително старание ще се стремят да разгадаят какво мислите, най-вероятно ще си останат напразни.

Стрелец

Последната тема, която би могла да ангажира мислите ви ще е работата. За сметка на това желанието за развлечения и мечтите за пътешествия ще са на преден план. Ако можете да си позволите ден почивка – добре, но ако няма как, то разпределете ангажиментите си така, че да посветите кратките почивки на виртуални обиколки.

Козирог

Не си губете времето и силите да убеждавате околните в каквото и да било. Колкото и да сте аргументирани, единственият резултат ще е, че ще се почувствате като космонавт, попаднал в средновековието. Излишно е да си го причинявате.

Водолей

Събитията ще са динамични, но сложните ситуации, с които се налага да се справите ще ви мотивират. При колкото по-нестандартни обстоятелства попадате, толкова убедително ще се справите.

Риби

Хората от обкръжението ви ще са враждебно настроени помежду си без видими причини. Ще успеете да успокоите страстите и да разведрите обстановката, но в края на деня вероятно ще се почувствате доста уморени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари