IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 зодии, които се страхуват от провал на работа

23 май 2019 14 50

Те не умеят да поемат рискове

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Независимо дали имат мечтаната работа или ходят в офиса с нежелание, само за да изкарат някой лев, много хора се страхуват от провал. Някои са прекалено упорити и амбициозни, но въпреки всичко винаги, когато им предстои нещо важно в офиса, се притесняват дали ще се справят.

Знаете ли, че някои от уменията, които притежавате и използвате в работата си всеки ден, се дължат на вашата зодия и времето, в което сте родени?!

Има няколко знака в хороскопа, които са по-тревожни и често се страхуват от провал и уволнение. Това понякога им пречи да размишляват адекватно и се отразява негативно на задълженията им. Ето кои са те:

Риби

Хората, родени под този знак, притежават голямо въображение, което не им позволява да се придържат към строгите правила в офиса. Те се обиждат много лесно. Освен това замечтаят ли се, са способни да се отплеснат за дълго време и така да изостанат с работата. Ето защо понякога треперят дали няма да получат глоба или критика за работата си.

Лъв

Притежаващите тази зодия са с голямо самочувствие и трудно се ръководят. Въпреки че обичат да се хвалят, Лъвовете харесват и да ги поздравяват за добре свършената работа. Те постоянно живеят със съмнения за най-различни неща. На моменти са склонни да мързелуват повече, като после правят важната работа в последния момент. Прекалено са мнителни, ето защо дори и да са се справили, се притесняват дали няма да ги смъмрят или уволнят.

Овен

Прекалено упорити и устати, Овните могат да бъдат трън в очите на работодателя и да му докарат главоболие със своя свръхентусиазъм. Те спорят безкрайно дълго и винаги смятат, че са прави. Понякога трудно могат да бъдат укротени, когато изпаднат в пристъп на гняв. Може да се страхуват от провал и да не са свършили нещата както трябва, но няма да си мълчат и другите ще са им виновни. Такива служители бързо губят интерес към работата и трудно се разбират с колегите си.

Скорпион

Поради тяхната решителност и страст към всичко, с което се захванат, представителите на тази зодия са търсени кадри. Но заедно с това идва и желанието им да властват над другите. Ето защо Скорпионите предпочитат да работят самостоятелно, а не в екип. Започнат ли да се месят в задълженията на другите, те бързо си намират врагове и оттам идва притеснението им, че може да ги уволнят. Ако го направят, са способни на отмъщение.

Близнаци

Те винаги са неспокойни, защото притежават двойствен характер. Понякога са непредсказуеми и прекалено амбициозни, ако някой иска да заеме мястото им. Ако са част от екип, който има конкретни цели, не се учудвайте ако се отклонят на своя глава само защото се притесняват от провал или нямат доверие на другите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари