IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Запечатано с целувка – любовта на Брадли Купър и Джиджи Хадид официално е публична

18 март 2024 17 40

Досега двамата се ограничаваха само с романтични срещи

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Джиджи Хадид и Брадли Купър официално заявиха, че любовта им няма да бъде пазена в тайна повече, целувайки се пред очите на целия свят. 

49-годишният актьор и 28-годишната моделка бяха забелязани да споделят интимност по време на вечеря в Ню Йорк преди няколко дни. Двойката не се притесни от папараците или околните посетители на ресторанта, когато реши да се целуне за радост на фотографите. Хадид и Купър се гледаха влюбено няколко секунди, след което моделката се наведе към актьора, за да го възнагради с топла целувка. Около тях бяха актьорите от Queer Eye Тан Франс и Антони Поровски, както и няколко други приятели. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

Изглежда вечерята е била в чест на 40-ия рожден ден на Поровски, като Хадид го поздрави специално в историите си в Instagram. Тя публикува видео, на което рожденикът духа свещички, поставени върху вкусна торта. 

Купър и Хадид за първи път бяха свързани романтично през октомври 2023 година, когато бяха забелязани да напускат един и същи ресторант. Въпреки че по това време източници споделиха, че двамата просто се забавляват, те също така отбелязаха, че Джиджи от дълго време е хвърлила око на Брадли и го е харесала. 

„Те имат много общи неща помежду си, така че няма да е изненада, ако видим развитие на връзката. За момента нещата са неангажиращи, но и двамата имат деца, успешни кариери, заети животи и разбират какво е да живееш под светлината на прожекторите. Сладки са... между тях има голямо привличане“, казваха по това време близки до двойката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigiyck)

Въпреки множеството излизания и публичната целувка, за момента Купър и Хадид отказват да коментират отношенията си и не са се появявали заедно на светско събитие. След наградите „Златен глобус“ през януари, Джиджи се запозна с майката на Брадли, Глория, която му беше дама на червения килим. Тримата вечеряха в известния ресторант Giorgio Baldi в Лос Анджелис. По думите на източник, към тях са се присъединили и няколко близки приятели, като всички са си прекарали много добре. 

Първа проява на привързаност – Джиджи Хадид и Брадли Купър вече не крият, че са влюбени

Първи Свети Валентин за Брадли Купър и Джиджи Хадид

Брадли Купър запозна Джиджи Хадид с майка си

Искрата между Брадли и Джиджи е силна, но източници съобщават, че двамата се опитват да запазят интимностите за домашни условия, като се държат много спокойно и сдържано на публични места. Въпреки това, отдалече си личи, че са двойка и има върху какво да надграждат отношенията си. „Помежду им винаги има много топли погледи и флиртуване“, казват запознати. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GHBR MIDIAS (@ghbrmidia)

Относно отношенията между Хадид и Глория, източник казва, че моделката се опитва да бъде ангажирана във всеки разговор, започнат от майката на приятеля й. „Когато майка му говори, тя слуша с интерес и се усмихва. Изглежда, че двете се опознават и се харесват“, казва свидетел на вечерята през януари. 

Наскоро Купър и Хадид бяха забелязани заедно в Лондон, където се държаха за ръце по време на разходка. Месец по-късно пък актьорът публично подкрепи марката на приятелката си, носейки пуловер с логото на Guest in Residence, докато се разхождаше сам в Ню Йорк. Той на няколко пъти е забелязван да носи артикули от лейбъла, след като се заговори за връзката му с Хадид. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари