IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Уотс и 15-годишната ѝ дъщеря Кай блестят на модно дефиле

18 април 2024 10 30

Актрисата има две деца от бившия си съпруг Лив Шрайбър

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Наоми Уотс имаше много специален придружител за есенното дефиле на Dior. 

В понеделник, 15 април, 55-годишната актриса взе със себе си 15-годишната Кай в музея „Бруклин“ в Ню Йорк. Носейки дълга бяла рокля, гордата майка държа за ръка детето си, което носеше бяла плисирана пола, украсена с червени цветя и пеперуди, която пасваше идеално на пуловера в същия десен. И Кай, и Уотс носеха еднаквите си руси коси пуснати и изправени. Дамите седяха една до друга на първия ред, позирайки за фотографите преди началото на събитието. 

Наоми Уотс има две деца от бившия си съпруг Лив Шрайбър. Освен Кай, тя също така е майка на 16-годишния Саша. Кай е родена с името Самуел, но предпочита да се идентифицира като момиче и от няколко години се представя с женско име. Тя също така носи рокли и дамски тоалети, получавайки пълна подкрепа от родителите си. Уотс дори на няколко пъти публично е защитавала избора на детето си, доказвайки че е модерна майка, която приема по-либералните времена.

През декември актрисата сподели черно-бяла снимка в своя Instagram в чест на 15-ия рожден ден на Кай. На кадъра рожденичката е с плитки и гледа настрани от камерата, носейки две колиета.

„Честит рожден ден на моя сладък малък ангел! Ти си всичко за мен. Огромна късметлийка съм, че съм твоя майка. Продължавай да танцуваш и да показваш на света своята динамика и невероятен дух“, написа Уотс в описанието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

През юни 2022 година звездата сподели снимка, на която позира заедно със сегашния си съпруг Били Крудъп и бившия си Шрайбър, както и с неговата съпруга Тейлър Нийсън. Четиримата се бяха събрали по повод завършването на Кай, доказвайки че са едно сплотено и щастливо семейство, което не дели нищо помежду си. Синът на бившите съпрузи – Саша – също беше включен в семейната снимка.

Синът на Наоми Уотс отиде на бала си с рокля

Любов на зряла възраст: Наоми Уотс сподели сладка снимка с гаджето си Били Крудъп

Наоми Уотс и Лив Шрайбър бяха заедно в продължение на 11 години преди раздялата си през септември 2016-а. Година по-късно актьорът от „Рей Донаван“ сподели повече за края на брака си в интервю за предаването Sunday TODAY, казвайки че връзката му с Уотс продължава да бъде приятелска.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

„Винаги е трудно, нали знаеш? Градиш живот с някого и нещата се променят. И смятам, че ние гледаме на нещата по начин, който да е най-добър за децата. Винаги ще бъдем на една страна, когато става дума за тях“, каза Шрайвър.

Той допълни, че приятелството му с Уотс винаги ще бъде на първо място, тъй като двамата се опитват да бъдат най-добрите родители за Саша и Кай.

„Важно е да се подкрепяме един друг“, каза актьорът и разкри, че често си прави шеги с бившата си съпруга по време на закуска с децата, което много ги радва. По думите му, очите на Саша и Кай винаги светват, когато той говори за Уотс. „Можеш да видиш колко е важно за тях, че родителите им се уважават и изпитват любов един към друг“, казва още Шрайвър.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари