IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Юън Макгрегър използва интимен координатор за секс сцените със собствената си жена

19 март 2024 17 40

Актьорът се вихри на екрана с Мери Елизабет Уинстед в нова телевизионна драма

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Юън Макгрегър разкри, че работи с интимен координатор за секс сцените със собствената си съпруга. Актьорът се вихри на екрана с жена си от реалния живот, а именно Мери Елизабет Уинстед. Двамата участват в нова телевизионна драма, изпълнена с пикантни сцени помежду им.

Координаторите за интимност обаче вече са неразделна част от филмовата индустрия и дори актьорите съпрузи трябва да се съобразяват с този факт.  Въпросните координатори помагат на актьорите да се справят с неудобството на интимните сцени между колеги.

Но за актьори и актриси, които вече имат опит в спалнята заедно и то в реалния живот, разиграването на секс сцени като хореография е сякаш малко нелепо.

Това обаче не е така, според Юън и Мери, които са използвали такъв координатор, за да помогне в заряда на техните секс сцени в предстоящия сериал на Paramount+ A Gentleman in Moscow.

Въпреки че са женени от близо две години и имат връзка от 2017 г., двойката се е радвала да бъде напътствана по време на любовните си сцени, тъй като и двамата вярвали, че това „все пак е необходимо“.

Според 52-годишния Макгрегър, който се влюбва в 39-годишната Уинстед на снимачната площадка на сериала „Фарго“ преди години, когато и двамата бяха съпрузи на други хора, все пак е „странно“ да бъдеш гол и интимен с друг човек на екрана.

„Все пак интимният координатор е необходим, защото става въпрос и за екипа и е странно да си гол пред хората, странно е да си интимен пред камерата“, казва Макгрегър пред Radio Times.

„Ако правите танцова сцена, ще имате хореограф. Сега това е важна част от работата, защото режисьорът и актьорите се срещат по средата“, добавя той.

Макгрегър настоява, че има нужда от интимни координатори, които да защитават младите актриси, като дъщерите му Клара и Естер, които също се пробват в киноиндустрията.

Дъщеря ми Естер е на 22 години. Ако по-възрастен и известен режисьор ѝ каже, че трябва да е гола за определена сцена, тя може да се почувства притисната да го направи, за да не би да провали кариерата си“, казва той.

Юън казва още: „И след това пет години като погледне назад да си каже: „Иска ми се да не бях се събличала. Защо съм гола в тази сцена? Ненужно е.А сега има някого, с когото тя да говори по темата.“

Макгрегър сензационно напусна първата си съпруга Ив Мавракис, на 57 години, през май 2017 г., след като се срещна с Уинстед, докато снимаха „Фарго“ заедно предходната година. Горе-долу по това време Уинстед обяви раздялата си със своя първи съпруг Райли Стиймс.

След като Макгрегър подаде молба за развод през януари 2018 г., отчуждената му съпруга каза: „Това е разочароващо и разстройващо, но основната ми грижа е, че нашите четири деца са добре.“

Макгрегър, който има четири дъщери от Мавракис и син от Уинстед, наскоро поправи връзката си с дъщеря си Клара, след като тя нарече новата му съпруга „боклук“ в Instagram по време на развода му с майка ѝ. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари