IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Бекинсейл притесни феновете със снимки от болницата

21 март 2024 17 40

Актрисата продължава да се лекува

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Бекинсейл сериозно притесни последователите си, след като в продължение на две седмици споделя снимки от болничното легло. 

Във вторник, 19 март, 50-годишната актриса публикува ново селфи в историите си в Instagram, на което е облечена със синя пижама и лежи в леглото, поставила уморената си глава на възглавницата. Бекинсейл не добави описание на снимката, която последва предишната ѝ публикация от болницата, направена преди девет дни. До този момент обаче няма яснота точно какво е състоянието на Кейт и защо се е наложило влизането ѝ в лечебното заведение

Докато се лекува, Бекинсейл бе посетена от домашните си любимци – котката Уилоу и померанът Муф. Тя сподели умилителна снимка с кученцето, на която го държи близо до себе си, а то гледа към камерата, докато Кейт лежи на леглото. Актрисата написа под публикацията само „Посетител“, както направи и предния ден, когато котката ѝ бе на гости. Тогава Бекинсейл носеше розов пуловер и се сгуши до пухкавия си приятел. 

Кейт постоянно споделя новини от болницата, след като отбеляза Деня на майката във Великобритания и рождения ден на майка си Джуди на 11 март с умилителен пост. Тя събра множество снимки на любимата жена в живота си, с които да я поздрави за празника. В публикацията обаче бяха включени и кадри, на които Бекинсейл е в болницата и изглежда доста уморена и тъжна. Тогава тя намекна, че се чувства зле и е болна, но не разкри точно каква е причината за състоянието ѝ. 

Тази публикация последва друга, която бе в чест на покойния Ричард Бекинсейл, който умира на 31-годишна възраст през 1979 година. Тогава дъщеря му Кейт е едва на пет години. За да почете 45 години от кончината на Ричард, Бекинсейл сподели серия от снимки, на които той и майка ѝ са главни действащи лица. 

„Денят, в който умря, идва толкова изненадващо, въпреки че го очаквам. Това е първата ми година, в която нямам каквато и да е бащина фигура. Много ми липсваш“, написа актрисата. 

Тя също така спомена и скорошната загуба на втория си баща, Рой Батсбъри, продължавайки с описанието „Колко познато е това падане през бездна. Колко ужасно е усещането да се прибереш вкъщи, без да има кой да те посрещне. Надявам се, че енергиите ви са се срещнали“. Кейт допълни за Ричард следното „Много съм благодарна, че съм имала твоята любов. Чувствам я все още, като ехо“

Годишнината от смъртта на Ричард идва два месеца след внезапната кончина на Рой Батсбъри, който за кратко се е борил с коварна болест. Актрисата обяви тъжната новина през януари, като заяви, че вторият ѝ баща е починал на 10 януари в Лос Анджелис, заобиколен от семейството. 

Най-сексапилната 50-годишна жена: Кейт Бекинсейл

Тайните за красота на звездите – Кейт Бекинсейл

Когато Ричард Бекинсейл умира, Кейт е едва на пет години. През 2019 година, 40 години след смъртта му, тя пише в Instagram „40 години е голям период на празнота. Благодаря на всички, които са толкова мили. Много любов“

Кейт последва стъпките на баща си в актьорската професия, тъй като той бе известен телевизионен и филмов актьор във Великобритания. Дебютната му роля е в британската сапунена опера Coronation Street през 1969 година, след което участва в Porridge и Rising Damp по BBC.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари