IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна промяна – Риана скъси и боядиса косата си

26 март 2024 10 30

Вижте трансформацията на звездата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Знаем, че почти всяка дама сменя цвета на косата си по две причини – раздяла с гаджето или навлизането в нов сезон. Е, при Риана семейният живот върви повече от добре, така че промяната във визията ѝ е свързана с пристигането на пролетта. 

36-годишната изпълнителка показа нова прическа по време на разходка из Санта Моника преди няколко дни. Рири, която дебютира медно руси кичури през ноември, сега се появи с още по-светла коса, която бе скъсила драстично под формата на популярния стил пикси

Носителката на „Грами“, която не е новак в късите прически, носеше черна бейзболна тениска под черно вълнено яке на Gucci, включващо кръгло деколте и текстура на букле, съчетано със сини дънки и черни, украсени с кристали обувки на Gucci. Тя завърши визията със слънчеви очила на Balenciaga с оранжева овална рамка. 

Промяната във визията на Риана идва малко повече от три седмици след организирането на първия ѝ концерт от почти десет години насам. Тя се качи на сцената по време на частна предсватбена церемония за семейството на най-богатия мъж в Азия, бизнесменът Мукеш Амбани. Грандиозното събитие, на което присъстваха множество известни личности, се състоя в имението на милиардера в Индия. 

„Шоуто беше прекрасно. Не бях правила истински концерт от осем години“, каза Риана на фенове в началото на март. Тя е изпяла хитове като Bitch Better Have My Money, Diamons и All of the Lights

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RİHANNA (@rihannaofficiall)

На екстравагантната сватба са присъствали още Марк Зукърбърг, Бил Гейтс, Хилари Клинтън и множество боливудски звезди. Сватбата е продължила три дни и е празнувала сключването на брак между най-младия син на Мукеш – Анант Амбани и бизнесдамата Радхика Мерчант, която е дъщеря на фармацевтичния изпълнителен директор и милиардер Вирен Мерчант. Това обаче беше само предсватбената церемония, като истинското шоу ще се състои през лятото. 

„В чест на Анант и Радхика, благодаря за поканата. Бог да благослови съюза им. Желая ви всичко най-хубаво. Честито!“, казала Риана преди началото на изпълненията си. Според източници, тя е получила около 6 милиона долара за участието. 

Мукеш е десетият най-богат човек в света и е председател на огромен конгломерат и най-високо оценената компания в Индия, Reliance Industries. Бащата на три деца винаги е давал всичко от себе си за сватбите на своите наследници. Всъщност Бионсе беше специален гост на предсватбеното тържество на дъщеря му Иша Амбани през 2018 година, докато Coldplay и The Chainsmokers свириха на събитието на най-големия му син, Акаш Амбани, през 2019 година. 

И въпреки че семейство Амбани успя да накара Риана да направи цял концерт за първи път от осем години насам, тя все пак се качи на сцената на Super Bowl през 2023 година за шоуто на полувремето. Тогава тя беше пред публика за 10 минути, но пък остави незаличим спомен в главите на феновете. По това време Рири разкри, че очаква второто си дете от А$AP Rocky. Шест месеца по-късно се роди вторият ѝ син, Райът, който се присъедини към батко си RZA, който вече е на две години. 

Две деца не стигат – Риана е готова за трето

Риана се завърна на червения килим в готиното кожено палто

Заедно са: Риана и A$AP Роки прекараха семеен ден в парка с големия си син

Риана, която пусна последния си албум през 2016 година, постепенно се завръща към музиката. През 2022 година тя пусна две песни – Lift Me Up и Born Again – които бяха включени в саундтрака на филма „Черната пантера: Уаканда завинаги“. В момента певицата се опитва да балансира няколко задължения, включително отглеждането на синовете си и ръководенето на модния и бизнеса си за красота. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RİHANNA (@rihannaofficiall)

„Мисля, че се съчетаваме добре в правенето на деца. Мисля, че това е най-доброто ни постижение досега. Нищо не е по-добро от това, нито един дизайн или музика“, каза Риана за живота си с A$AP Rocky. 

През февруари Rocky даде лъч надежда за феновете на приятелката си, като им заяви, че тя в момента работи по своя нов албум

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари