IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роб Лоу навърши 60 години в компанията на Робърт Дауни джуниър, Камерън Диас и плеяда от звезди

27 март 2024 14 30

Сред гостите бяха още Орландо Блум, Кейти Пери и Гуинет Полтроу

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Звездите се събраха, за да отпразнуват Роб Лоу!

Актьорът отбеляза 60-ия си рожден ден със истинско звездно парти в Санта Барбара, Калифорния, тази събота вечер. 

Сред гостите бяха Робърт Дауни джуниър, който току-що се сдоби с първия си „Оскар“, Зоуи Салдана, Ейми Полър, Кевин Костнър, Дженифър Анистън, Гуинет Полтроу и съпругът ѝ Брад Фалчук. Звездите обаче не спряха дотук. Известните двойки, които присъстваха на партито включваха още Кейти Пери и Орландо Блум, Елън Дедженеръс и Порша де Роси, Адам Лавин и Бехати Принсло. Камерън Диас и Бенджи Мадън също бяха на партито, само ден след обявяването на новината, че са станали родители за втори път. Двамата посрещнаха сина си на име Кардинал. 

Съпругата на Роб Лоу, Шерил Беркоф, и двамата им синове – Джон Оуен и Матю, също бяха заснети от папараците, насъбрали се пред мястото на събитието. 

По-рано през месеца 60-годишният актьор говори откровено за начина, по който се чувства преди важния юбилей. Той призна, че се чувства в най-добрата си форма и се радва, че навлиза в златните си години. 

„За щастие, имах възможността да погледна тези години отстрани дълго време, благодарение на моите колеги и приятели. Обичам юбилейните рождени дни, защото това е истинска възможност да направиш равносметка и да помислиш накъде искаш да продължиш. Никога не съм се чувствал по-добре“, казва Лоу. 

Актьорът допълни, че е благодарен за всичко, което се е случило в живота му досега и в момента има още повече неща, към които изпитва интерес. Лоу също така заяви, че сега се чувства прекрасно и това е мечтаният начин да навлезе в новото си десетилетие. 

Говорейки за това какво очаква от бъдещето, актьорът заяви, че има много неща. „Имам чувството, че започвам съвсем нова глава от живота си“, допълни той.

Камелия отпразнува първия рожден ден на сина си с приказно парти

Дженифър Лопес показа близнаците си за 16-ия им рожден ден

Пищно и със стил: Вижте как Парис Хилтън посрещна 43-ия си рожден ден

Лоу каза още „Ще следвам всичко, което задоволява любопитството ми, което може да ме научи и където мога да запазя наследството си независимо дали става дума за филми, телевизия, подкасти, книги, бизнес, маркетинг. Всичко ми харесва“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nell_a95

Миналия месец актьорът заяви, че е направил няколко промени в начина си на живот, за да поддържа перфектна форма. Въпреки че тренира редовно, Лоу си е създал график за почивка, за да може да осигури на тялото нужното време за възстановяване. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

pipinana1 ( преди 4 седмици )