IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На фона на проблемите в брака си – Хейли Бийбър се превъплъти в булка

29 март 2024 08 30

Моделката в нова фотосесия за Victoria's Secret

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хейли Бийбър се присъедини към други големи имена в модата, които са работили с Victoria's Secret.

27-годишната моделка и основателка на козметичната линия Rhode Beauty, стана лице на повторно пуснатата колекция Bridal Shop на известната марка за бельо. Хейли позира в сексапилни и елегантни бели тоалети, подходящи за най-важния ден от живота на всяка жена. На фона на проблемите в брака си с Джъстин Бийбър, моделката очевидно няма проблеми да се преоблече като булка, било то и без булчинската рокля. 

На една от снимките дъщерята на Стивън Болдуин носи къс бял халат, докато брюнетните ѝ кичури са оформени на една страна и с голям обем. Тя показва усмивката си за милиони, докато държи чаша за кафе. Хейли, която отново демонстрира известния си маникюр в стил глазирана поничка, също така се облича и в бял дантелен комплект от бикини и сутиен за новата си професионална задача. Друга визия включва бюстие, комбинирано с дънки, от които се показват връзките на бели прашки. Хейли комбинира стила с чифт слънчеви очила, които често носи в ежедневието. 

Във фотосесията е включена и снимка, на която моделката позира само по бяла дантелена нощница с тънки презрамки. Хейли е седнала на кафяв плетен стол и е обута с топли плетени чорапи. Гледайки изкусително към камерата, тя е подпряла едната си ръка на облегалката, докато другата е поставена до тялото ѝ. На преден план се виждат глазираните ѝ нокти, както и големият годежен пръстен, подарък от Джъстин Бийбър. 

Хейли и 30-годишният Бийбър се ожениха на два пъти – през 2018 в Ню Йорк и няколко месеца по-късно, през 2019 година в Калифорния, където вече присъстваха всичките им приятели и роднини. Двойката обаче е изправена пред сериозни слухове за раздяла през последните месеци, които са подхранвани от все по-редките им изяви заедно. 

Слуховете за брачни проблеми се появиха, когато бащата на Хейли – Стивън Болдуин, поиска от феновете да се молят за двойката. В края на миналия месец той публикува видео на пеещия Джъстин Бийбър. Актьорът добави текст, който обърка и притесни почитатели на младата двойка. „Моля, християни, когато мислите за Джъстин и Хейли, отделете малко време, за да се помолите за тях, за да имат мъдрост, защита и да се приближат до Господ“, гласеше текстът. 

Бързо се появиха слухове, че двойката има брачни проблеми, но както моделката, така и певецът категорично ги отхвърлиха. Според TMZ, Хейли и Джъстин се справят с лични проблеми, за които Стивън знае много добре. Неговата молба за молитва от страна на феновете е била свързана именно с тази тема, за която обаче повече не се говори. 

Хейли Бийбър е бясна на баща си Стивън Болдуин

Повод за притеснение – Стивън Болдуин иска феновете да се молят за Хейли и Джъстин Бийбър

Джъстин и Хейли Бийбър споделиха нова романтична снимка

По-рано през месеца г-жа Бийбър беше забелязана в суши ресторант в Западен Холивуд без съпруга си. Тя беше сложила лявата си ръка в джоба, което накара част от феновете да спекулират, че по този начин се опитва да скрие липсата на сватбена халка. 

Появата на Хейли дойде, малко след като тя използва социалните мрежи, за да развенчае „фалшивите“ теории около брака ѝ с Джъстин. По думите ѝ, всичко е е измислица с цел създаване на напрежение между нея и съпруга ѝ, като феновете трябва да вярват единствено на нейните или твърденията на Джъстин, когато става въпрос за брака им. 

Все пак източник заяви пред In Touch, че известната двойка си взима кратка почивка, като най-вероятно ще потърси и помощта на брачен консултант, за да се справи с напрежението във връзката си. 

„Хейли се мъчи. Тя има нужда от време, за да изясни нещата за себе си“, казва запознат със ситуацията. 

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари