IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мег Райън демонстрира младежка визия в шикозна рокля

23 април 2024 14 30

62-годишната актриса продължава да няма нито една бръчка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мег Райън изглеждаше ослепително, както винаги, докато присъстваше на прожекцията на филма си What Happens Later на филмовия фестивал BCN в Барселона в неделя.

62-годишната звезда от „Градът на ангелите“ показа блестящия си гладък тен, облечена в дълга и шикозна рокля за случая. Кралицата на романтичните комедии от 80-те и 90-те добави височина към фигурата си със стилни отворени черни обувки на платформа.

Нейният светлорус боб беше оформен на свободни вълни за вечерта, а гримът ѝ беше деликатен, подчертаващ чертите ѝ.

Комедията What Happens Later отбеляза завръщането на Мег на големия екран след осем години отсъствие. Тя участва в лентата заедно със звездата от сериала „Досиетата Х“ – 63-годишният Дейвид Духовни. Освен в главна роля, Райън този път е режисьор и косценарист на филма.

Предишният филм на Мег беше „Итака“ от 2015 г., в който тя също беше съсценарист, режисьор и в главна роля, като синът ѝ Джак също участва във филма.

Мег дели 31-годишния Джак с бившия си съпруг – 70-годишния актьор Денис Куейд, за когото беше омъжена от 1991 до 2001 г. Тя е и майка на 20-годишната Дейзи Тру Райън, която осинови като самотна майка през 2006 г.

Въпреки че тази година не участваше във филми, номинирани за „Оскар“, вероятно Мег е подкрепяла „Опенхаймер“, носител на наградата за най-добър филм на Кристофър Нолан, тъй като актьорският състав включваше и нейния син Джак като американския теоретичен физик Ричард Файнман.

Филмовата икона наскоро говори за огромния си пробив в Холивуд след главните си роли в „Когато Хари срещна Сали“ и „Безсъници в Сиатъл“.

След като затвърди статута си на водеща актриса и известно име, Мег разкри защо си е дала време далеч от киното. „Взех си огромна почивка, защото чувствах, че има толкова много други части от опита ми като човешко същество, които исках да развия“, каза майката на две деца пред People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REWIND (@rewind_80_90)

В разговор с Карол Бърнет за списание Interview тя повдигна завесата около процеса на създаване на новия си филм. „Наистина най-лесната част беше да играеш в него. Искам да режисирам отново, за да мога да седна на стола, защото съм сигурна, че има много неща, които съм пропуснала.“

Актрисата също отбеляза: „Не бях се снимала от наистина дълго време, но беше забавно с Дейвид.“

За още новини от света на киното, модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари