IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Саша Барън Коен и Айла Фишър се развеждат след 13 години брак

8 април 2024 14 50

Един от най-стабилните бракове в Холивуд се разпадна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Изглежда, че наистина не всичко е вечно, особено когато става въпрос за любов в Холивуд.

След 13-годишен брак и три деца, Саша Барън Коен и Айла Фишър слагат край на връзката си. Новината бе съобщена от тях двамата в официално съобщение, което бе публикувано в историите им в Instagram. Актьорите се ожениха на 15 март 2010 година и имат общо три деца. Двамата пазеха ревностно личния си живот и рядко се появяваха заедно на червения килим, но все пак бяха обявени за една от най-стабилните двойки в Холивуд. Бракът им обаче не издържа и рухна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isla Fisher (@islafisher)

„След дълъг тенис мач, продължил повече от 20 години, най-накрая оставяме ракетите. През 2023 година заедно решихме да прекратим брака си. Винаги сме поставяли личното си пространство на първо място и затова тихо работихме към тази промяна. Завинаги ще споделяме любов и отдаденост към нашите деца. Дълбоко уважаваме вашето уважение към нашето уединение“, написаха Фишър и Коен в социалните мрежи върху своя обща снимка, на която носят спортни екипи за тенис.

Вече бившите съпрузи се срещат през 2001 година на парти в Сидни, много преди да се изстрелят до световна слава. Коен е най-известен с ролята си на Борат в едноименните филми, докато Фишър е позната на публиката от комедиите „Ловци на шаферки“ и „Зрителна измама“.

„Тя беше много забавна. Бяхме на много претенциозно парти, но с нея се сближихме, като се подигравахме на другите хора. Знаех още от първия момент, че това е моята жена. Не знам дали тя е изпитала същото“, каза Коен през 2020 година в интервю за New York Times.

Двамата се сгодяват през 2004 година, а първото им дете се ражда три години по-късно. Бебето е момиченце и носи името Олив. На 15 март 2010 година Коен и Фишър се женят в Париж на интимна церемония по еврейските обичаи. През лятото на 2010 година се ражда и втората им дъщеряЕлула, което в превод от иврит означава „август“. През март 2015 година семейството се увеличава с още един член – син Монтгомъри.

Айла Фишър разкри името на бебето си

Айла Фишър: Бракът ми със Саша Барън Коен не е съвсем нормален

Айла Фишър е спечелила джакпота със Саша Барън Коен

Относно държането на децата извън светлината на прожекторите, Фишър споделя в интервю за Marie Claire, че целта ѝ е да осигури на сина си и дъщерите си колкото се може по-нормално детство. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isla Fisher (@islafisher)

„Майчинството всъщност е любимата ми тема, но се опитвам да я държа настрана от светлината на прожекторите. Смятам, че всички родители се опитват да защитят децата си, особено в ерата на социалните мрежи. Искам нашите деца да имат възможно най-нормалното детство, да си играят навън, без да се притесняват от камери и папараци. Всички деца имат право да бъдат деца и никога не бих продала снимка или видео на списание без позволението на моите деца“, казва актрисата.

Новината за развода идва на фона на обвиненията от страна на Ребъл Уилсън към Саша Барън Коен. Актрисата пише в автобиографията си, че колегата ѝ се е държал ужасно на снимачната площадка по време на общия им филм „Гримсби“. Твърди, че той е искал от нея да снимат повече сексуални сцени, а в един момент дори я помолил да забоде пръст в задника му. До този момент тези обвинения са категорично отричани от представител на Коен.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари